Nexus 6'nın Tasarımı Ve Hakkında Bölümü Sızdırıldı

Nexus 6 için Motorola ve Google ikilisi aylardır çalışıyor. Performans yönünden oldukça başarılı olacak bu cihazın fotoğrafları ve telefon hakkında bölümü sızdırıldı.

Nexus 6'nın Tasarımı Ve Hakkında Bölümü Sızdırıldı

Google tarafından geliştirilen mobil işletim sistemi Android'in en verimli kullanıldığı Nexus cihazlarına bir yenisi daha ekleniyor. LG'nin ürettiği Nexus cihazları büyük ilgi görmüş ve performansıyla göz doldurmuştu. Bu başarıdan sonra yeni telefonlar üretmek için firma kollarını sıvadı. Google'ın markası olan Nexus'un 6. modeli Motorola ortaklığında üretilecek.

Son dönemde Motorola büyük bir çıkış yapmayı başardı ve cep telefonu konusunda eski konumuna gelmeye başladı. Google bu fırsatı değerlendirmek için Nexus 6'nın geliştirilmesinde Motorola'ya ortaklık teklif etti. Motorla bu teklifi kabul etti ve Google ile beraber iş ortaklığı başladı. Aylardır Nexus 6 için çalışan iki isim başarılı bir telefon üretecek gibi.

Motorola'nın Nexus 6'yı tasarlarken LG G3'ten etkilendiği söyleniyor. Yukarıda dış kaynaklar tarafından sızdırılan Nexus 6'nın fotoğrafı var ve LG G3 ile yan yana konulmuş. Tasarım olarak benzer yönleri birazcık olsa da yine Motorola'nın özgünlüğü telefona yansımış. Boyut olarak 5.9 inç kocaman birekranla karşımıza gelecek olan Nexus 6'nın bir diğer ismi ise Nexus X olacak. Kamerasında büyük farklılıklar olan telefonda flaş kameranın kenarına monta edilmiş.

Android L işletim sistemini çalıştıracak olan bu telefon, 3200 mAh'lik bataryasıyla uzun süre kullanımınızda olacak. 3 GB Ram ve 1440x2560p ekran çözünürlüğüyle muhteşem kalitede videolar izleyebileceksiniz. Bu arada Motorola fotoğraf meraklıları için telefona 12 MP'lik bir arka ve 2 MP'lik bir de ön kamera koymuş. Motorola ve Google ortaklığında piyasaya sürülecek bu telefonun önümüzdeki ay tanıtılması bekleniyor.

HTC Google Nexus 9 Çok Yakında Satışa Sunulacak

Nexus 8'e Ait Detaylar Sızdırılmaya Başlandı 

YORUMLAR