Nintendo 3DS XL Tanıtıldı

Nintendo'nun yeni konsolu Nintendo 3DS XL tanıtıldı

Nintendo 3DS XL Tanıtıldı

Nintendo sonunda 3DS’in bir üst modeli olan Nintendo 3DS XL’i tüm dünyaya tanıttı. Nintendo’nun başarılı el konsolu olan 3DS için yeni el konsolu 3DS XL’de tahmin edeceğiniz gibi boyut değerleri değişti. Eski konsola nazaran daha büyük bir ekranı bulunan Nintendo 3DS XL’in  4.88 inç büyüklüğünde 3D ekranı bulunuyor, bu oldukça geniş ve ferah bir oynanış imkanı sunacaktır. Ayrıca Nintendo 3DS XL’in ikinci ekranının boyutu ise 4.18 inç

Nintendo 3DS XL sadece ekran olarak değişmedi tabii, artık oyunları daha uzun süre oynamanızı sağlayacak bir batarya ömrüne sahip olan el konsolu 3 boyut ibaresi bulunan 3DS oyunlarında 4-7 saate kadar pil ömrü sağlıyor. Normal DS oyunlarında ise Nintendo 3DS XL bizlere 6-10 saat kadar oynayabilme imkanı sunuyor buda konsolunun başarılı bir pile sahip olduğunu gösteriyor.

Yıllardır devam eden Mario oyunlarının çıkacak en son oyunu olan New Super Mario Brothers ile aynı anda çıkacak olan yeni el konsolu Nintendo hayranları tarafından merakla bekleniyor. Nintendo’nun bu aralar yaptığı çıkışlar gözden kaçmıyor yeni nesle dolu dolu hazırlanan Nintendo’nun yeni nesil konsolu Wii U’da merak konusu. Nintendo 3DS XL 200 dolara satışa çıkacak ve konsol ile beraber 4 GB hafızaya sahip bir bellek kutu içeriğinde yer alacak.

YORUMLAR