Nintendo, Yaptığı Paylaşımla Önemli Switch Yapımlarını Hatırlatıyor

Nintendo da kendi konsolu için satışa sunulacak olan oyunlardan en heyecan verici olanları listelediği bir infografik paylaşımında bulundu.

Orçun Çavuşoğlu -

Bu sene oyun dünyası açısından da hareketi bir yıl olacak. Yeni nesil konsolların haricinde satışa sunulması beklenen sürüsüne bereket oyun var listede. Nintendo da kendi konsolu için satışa sunulacak olan oyunlardan en heyecan verici olanları listelediği bir infografik paylaşımında bulundu.

Japon konsol üreticisi, Switch ile eski mantalitesini büyük ölçüde geride bırakarak artık üçüncü parti oyunlara eskiye oranla daha fazla ağırlık vermeye başladı. Haliyle PlayStation 4, PC ve Xbox One için satışa sunulan oyunların bir kısımı Switch için de geliştirilmişti ve bu sene bu durum aynen devam edecek.

Nintendo, son yaptığı iki infografik paylaşımı ile bu yıl Switch için çıkması beklenen oyunlardan en heyecan verici olanları aşağıdaki gibi sıralamış. Listede Darksiders Genesis, The Outer Worlds, Devil May Cry 3: Special Edition ve DOOM Eternal gibi önemli yapımları görebiliyoruz. Bunların dışında klasik Nintendo yapımları da bu listede yer alıyorlar.

Çıkış Tarihi Belli Olan Oyunlar

Çıkış Tarihi Belli Olmayan Oyunlar

Benzer İçerikler

YORUMLAR