Nisan 2021 En Çok İndirilen Mobil Oyunlar Belli Oldu

Nisan 2021 en çok indirilen mobil oyunlar açıklandı. Peki, geçtiğimiz ay en çok indirilen mobil oyunlar neler? İşte Sensor Tower tarafından paylaşılan liste!

Nisan 2021 en çok indirilen mobil oyunlar duyuruldu. Peki, 2021 yılının nisan ayında en çok hangi mobil oyunlar indirildi? Listenin ilk sırasında Bridge Race yer almayı başardı. Sensor Tower tarafından  yayımlanan listeye dair detaylar haberimizde.

Nisan 2021 En Çok İndirilen Mobil Oyunlar Neler?

  1. Bridge Race
  2. High Heels
  3. Garena Free Fire
  4. Crash Bandicoot: OTR
  5. Prison Escape
  6. Ludo King
  7. Join Clash 3D
  8. Going Balls
  9. Subway Surfers
  10. 8 Ball Pool

Sensor Tower tarafından paylaşılan rapora göre nisan ayında en çok indirilen mobil oyun Bridge Race oldu. Supersonic tarafından geliştirilen oyun, geçtiğimiz ay dünya genelinde 28 milyon kez indirildi. Bridge Race, toplam indirme sayısının yüzde 15,5'ini Hindistan'dan, yüzde 11,4'ünü Amerika Birleşik Devletleri'nden elde etti.

Paylaşılan listenin ikinci sırasında 24 milyon indirme sayısı ile High Heels yer aldı. Zynga tarafından geliştirlen ve çok kısa sürede popüler olan mobil oyun, toplam indirme sayısının yüzde 33,5’ini Hindistan'dan, yüzde 8'ini ise Amerika Birleşik Devletleri'nden elde etti.

Garena tarafından geliştirilen Garena Free Fire isimli yapım, listenin üçüncü sırasında yer aldı. PUBG alternatifi mobil oyun, dünya genelinde büyük bir popülerliğe sahip. Dördüncü sırada King tarafından geliştirilen Crash Bandicoot: OTR yer alırken beşinci sırada ise InnPrison Escae konumlandı.

Nisan 2021 App Store’un En Fazla İndirilen Mobil Oyunları

  1. Bridge Race
  2. Hair Challenge
  3. Project Makeover
  4. Roblox
  5. Paper Fold
  6. PUBG Mobile
  7. Parking Jam 3D
  8. Slice It All!
  9. Call of Duty: Mobile
  10. Among Us

Nisan 2021 Google Play’in En Fazla İndirilen Mobil Oyunları

  1. Bridge Race
  2. High Heels
  3. Garena Free Fire
  4. Prison Escape
  5. Ludo King
  6. Crash Bandicoot: OTR
  7. Join Clash 3D
  8. Going Balls
  9. Animal Transfrom
  10. Stack Ball

Geçtiğimiz ayın en çok indirilen mobil oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kadın Oyuncuların %59'u Oyunlarda Cinsiyetini Gizliyor
OYUN

Kadın Oyuncuların %59'u Oyunlarda Cinsiyetini Gizliyor

Kadın oyuncuların %59'u, teknoloji şirketi Lenovo tarafından yapılan bir araştırmaya göre çevrim içi (online) olarak oynanan video oyunlarında diğer oyuncular tarafından rahatsız edilmemek için cinsiyetini gizliyor.

YORUMLAR