Nokia Lumia 920 İçin Kamera Kalitesini Arttıracak Güncelleme Yolda

Finlandiyalı teknoloji devi Nokia, Kasım ayında kullanıcıların beğenisine sunduğu Nokia Lumia 920 telefonunda yaşanabilen kamera problemini giderecek bir güncellemenin yolda olduğunu açıkladı. 

Nokia Lumia 920 İçin Kamera Kalitesini Arttıracak Güncelleme Yolda

Finlandiyalı teknoloji devi Nokia, Kasım ayında kullanıcıların beğenisine sunduğu Nokia Lumia 920 telefonunda yaşanabilen kamera problemini giderecek bir güncellemenin yolda olduğunu açıkladı. Açıklamaya göre firmware güncellemesi şeklinde olacak güncelleme Lumia 920 kameralarında yaşanabilen bulanıklık problemini giderme amaçlı olarak kullanıcılara sunulacak. Fakat beyaz dengesi ile ilgili raporlanan problemlere dair herhangi bir düzeltme söz konusu değil.

Windows 8 tabanlı Lumia 920 için gelecek bu firmware güncellemesi telefonun firmwareni PR 1.0 versiyonundan PR 1.1 versiyonuna yükseltecek. Aynı zamanda yayınlanacak Windows Phone 8 güncelleştirmesiyle birleştirilecek bu güncelleştirmenin bu ay içerisinde kullanıcıların hizmetine sunulacağı açıklamada verilen bilgiler arasında. Kamera düzeltmelerinin haricinde SMS yoluyla çağrı reddetme, kararlılık iyileştirmeleri ve internet gezintisi için iyileştirmeler de bizleri bekliyor.

Detaylı Nokai Lumia 920 incelememize buradan göz atabilirsiniz

YORUMLAR