Nokia Lumia 920 Türkiye Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Nokia’nın yeni umudu Windows Phone 8 işletim sistemini kullanan akıllı telefonu Nokia Lumia 920’nin ülkemizde hangi tarihte ne kadar ücrete sahip olacağı belli oldu. Nokia için yeniden canlanma niteliğinde olacak olan Lumia 920 Windows Phone 8 işletim sis

Nokia Lumia 920 Türkiye Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Nokia’nın yeni umudu Windows Phone 8 işletim sistemini kullanan akıllı telefonu Nokia Lumia 920’nin ülkemizde hangi tarihte ne kadar ücrete sahip olacağı belli oldu. Nokia için yeniden canlanma niteliğinde olacak olan Lumia 920 Windows Phone 8 işletim sistemini kullanan en güçlü cihazlardan birisi olarak dikkat çekiyor. Ve alanında en merak edilen akıllı telefon olan Lumia 920 için Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu.

Turkcell İletişim Merkezleri’nden 19 Kasım 2012 tarihinde satışa sunulacak olan Nokia Lumia 920 ilk olarak Turkcell ile Türkiye’ye adım atıyor. Turkcell İletişim Merkezleri’nden bu cihaza sahip olmak istiyorsanız tarifenize ek 24 ay boyunca 59 TL ödemeniz gerekecek. Ancak henüz satın alınabilir durumda olmayan Nokia Lumia 920 19 Kasımdan itibaren satışa sunulacak.

Nokia Lumia 920 Tanıtım Videosu
MOBİL

Nokia Lumia 920 Tanıtım Videosu

Nokia, Windows Phone 8 yüklü ilk üst seviyedeki akıllı telefonunu tanıttı. Kablosuz şarj olabilen Lumia 920, üstün özellikleriyle dikkat çekiyor.

Cihazı peşin fiyatına almak isteyen kullanıcılar ise kesenin ağızını açmak zorunda. Öyle ki ülkemize Avea tarafından getirilen bir diğer önemli Windows Phone 8 işletim sistemini kullanan cihaz olan HTC 8X’ten daha pahalı olacağını söyleyebiliriz. Güçlü donanım özellikleri ve şık tasarımı ile bizleri büyüleyen Windows Phone 8 yüklü Nokia Lumia 920, 19 Kasımda Türkiye’de. 

YORUMLAR