Nokia Müzik, iOS, Android ve Masaüstüne Geliyor

Nokia Müzik uygulaması, Android, iOS ve Masaüstü platformlara giriş yapabilir.

Nokia Müzik, iOS, Android ve Masaüstüne Geliyor

Çin kaynaklı bir sitenin sızdırdığı görsele göre Nokia’nın çapraz platform destekli müzik uygulaması Nokia Müzik, Android, iOS ve Masaüstü platformlara giriş yapabilir. Apple iTunes servisine rakip olarak gösterilen Nokia Müzik hakkında ortaya atılan iddianın ayrıntılı haberimizde.

Nokia’nın 43 ülkede kullanıma açtığı müzik uygulaması Nokia Müzik, hali hazırda sadece Lumia ve Windows 8 cihaz sahipleri tarafından kullanılıyor. Aylık belli bir abonelik ücreti karşılığında kullanıcılara yüksek kalitede müzik dinleme keyfi yaşatan servis, müziksiz yapamayanlar için eşsiz özellikler sunuyor. İnternete bağlı olmadığınız zamanlarda dahi müzik keyfini sürmeye devam edebildiğiniz uygulamayı satın almadan önce deneme seçeneğini kullanarak Nokia'nın eşsiz müzik uygulamasıyla neler yapabileceğinizi keşfedebiliyorsunuz.

Windows 8 için Nokia Müzik Tanıtım Videosu
YAZILIM

Windows 8 için Nokia Müzik Tanıtım Videosu

Windows 8 için Nokia Müzik, tablet ve bilgisayarınızda eksiksiz bir müzik deneyimi sunar. Nokia Müzik ile hareket halindeyken bile müziğin tadını çıkarın ve yeni şarkılar keşfedin.

 

İnternete sızdırılan yeni bir görsele göre, Nokia Müzik uygulamasının Android ve iOS platformlarının yanı sıra Windows ve MAC işletim sistemli cihazlarda yayınlanması söz konusu. Hali hazırda Windows 8 ve Windows 8.1 cihazlarda kullanılabilen uygulamanın diğer platformlarda ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Nokia Lumia 525'in Teknik Özellikleri Belli Oldu

YORUMLAR