Nokia Tablet’in Ayrıntıları Belli Oldu

Şubat ayında Mobil Dünya Kongresi'nde çıkışını yapacak olan AT&T, tablet satışında ilk deneyimini yaşayacak. Nokia’nın söylentilerdeki tableti gerçek olmaya çok yaklaştı.

Nokia Tablet’in Ayrıntıları Belli Oldu

Şubat ayında Mobil Dünya Kongresi'nde çıkışını yapacak olan AT&T, tablet satışında ilk deneyimini yaşayacak.

Nokia’nın söylentilerdeki tableti gerçek olmaya çok yaklaştı.

The Verge’e göre Nokia, Windows RT tabanlı tableti gelecek yılın başlarında çıkarmayı planlıyor.

Tablet, onun yardımcı güç kaynağı olarak çalışmasına izin verecek özel bir klavye koruyucusuna sahip. Bu koruyucunun aynı zamanda tablet için gelecek bir ayağı da bulunmakta ve cihazı bir kitap gibi çevrelemekte.

Bunların yanı sıra tablette HDMI ve USB girişleri ve bir hücresel bağlantı da mevcut. Tıpkı Microsoft Surface gibi 10.1 inç ekranı olan Nokia tabletin, Nokia için önemli bir genişlemeye sahip olması bekleniyor. Zira Nokia cep telefonu konusunda pazardaki hâkimiyetini yitirmiş durumda ve akıllı telefon alanında rakiplerinde erişebilmiş değil. Bu konuda yakın zamanda Samsung’un, Nokia’nın krallığını yıktığını size “Samsung Cep Telefonu Kralı Nokia’nın Yerine Geçiyor” başlıklı haberimizde yazmıştık.

Pazara Android tabletler hakim iken, Nokia’nın şu anda ne yaparak müşterilerin Windows tabanlı tabletlere bakmasını sağlayacağı belli değil. Tüketiciler bugüne kadar hep Apple'ın iPad’ine akın ettiler.

Bu konuda gelişmeleri bekleyip göreceğiz.

GTA V, 26 Mart'ta Bizlerle Olabilir

YORUMLAR