Nokia'nın Yerine Üretilecek Microsoft Markalı İlk Telefonun Ekranı Sızdırıldı!

Microsoft'un Nokia telefonlarının üretimine son verdikten sonra yeni telefonlarına vereceği isim ortaya çıktı.

Nokia'nın Yerine Üretilecek Microsoft Markalı İlk Telefonun Ekranı Sızdırıldı!

Microsoft geçtiğimiz günlerde Nokia markasını tamamen bırakacağını, 2015 yılında üreteceği telefonlarını farklı bir markayla buluşturacağından bahsetmişti. Çoğu Nokia hayranının üzüldüğü bu haberle ilgili yeni bir sızıntı paylaşıldı.

Microsoft, Nokia'yı bırakacağını söylemişti fakat yoluna hangi isimle devam edeceğini söylememişti. Lumia serisiyle büyük ilgi toplayan Nokia'nın neden bırakıldığı kesin olarak bilinmiyor ama Nokia Windows Phone'un tanıtılmasında en önemli marka olmuştu. Dünya çapında kullanılan Windows Phone işletim sistemine sahip cihazların yaklaşık yüzde 90'ını Nokia Lumia'lar oluşturuyor. Ama Microsoft bu başarısını yeterli görmedi ve aylar önce yarısını satın aldığı Nokia'nın adına yeni telefonlar üretmeyecek. 

Yukarıdaki haberlerden sonra bir teknoloji sitesi Microsoft'un ismini taşıyan bir sızıntı paylaştı. Paylaşılan görselde yeni üretilecek bir telefona ait olduğunu düşündüğümüz ön panel bulunuyor. İşin en garip tarafı bu ön panelde Mirosoft'un logosu yer alıyor. Acaba Nokia tarihe karıştıktan sonra Windows Phone işletim sistemini Microsoft markalı telefonlar mı temsil edecek? Kesin olarak bunun cevabını bilmiyoruz ama sızdırıldığına göre böyle bir telefonun tanıtılması muhtemel. 

Sızdırılan panelde ön kamera olacağı ve ön kameranın dışında bazı teknolojik sensörlerin olacağı gözüküyor. Eğer Microsoft markasına sahip böyle bir telefon gerçekten üretilecekse en kısa zamanda yeni bir sızıntı daha paylaşılacaktır. Haberin doğruluğunu hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Microsoft, Minecraft'ı 2 Milyar Dolara Satın Alacak

Microsoft OneDrive Limitini Yükseltiyor

YORUMLAR