Nvidia Shield 31 Temmuz'da Satışta

NVIDIA’nın merakla beklenen taşınabilir oyun konsolu SHIELD'in resmi çıkış tarihi belli oldu.

Nvidia Shield 31 Temmuz'da Satışta

NVIDIA’nın merakla beklenen taşınabilir oyun konsolu SHIELD, en sonunda geliyor. Cihazın ön siparişini veren müşterilere gönderilen e-posta ile birlikte SHIELD’in piyasaya çıkış tarihi resim olarak belli oldu.

NVIDIA, Androidli taşınabilir oyun konsolu Shield’i bu yıl 8-11 Ocak tarihleri arasında Las Vegas’ta gerçekleşen Tüketici Elektronik Fuarı’nda görücüye çıkarmış ve çıkış tarihini 27 Haziran olarak belirlemişti. Ancak cihazın üçüncü parti bir mekanik bileşenindeki kalite sorunu nedeni ile çıkış tarihi Temmuz ayına ertelenmişti.

31 Temmuz’da 299 dolar fiyat etiketi ile dağıtımına başlanacak Nvidia SHIELD, 5 inçlik 1280x720 dokunmatik ekrana, Tegra 4 işlemciye, 16GB depolama alanına, mini HDMI, mini USB 2.0, GPS, Bluetooth 3.0, microSD kart slotlarına sahip. Entegre hoparlör ve kulaklık çıkışına sahip cihazın oyunları Nvidia TegraZone, Google Play ve Steam üzerinden satın alınabilecek.

NVidia Shield Teknik Özellikleri, Oyunları ve Fiyatı Tanıtım Videosu
TEKNOLOJİ

NVidia Shield Teknik Özellikleri, Oyunları ve Fiyatı Tanıtım Videosu

Tegra 4 ile güçlendirilmiş olan oyun konsolu NVIDIA Shield için hazırlanan bu videoda cihazın teknik özellikleri, cihaz üzerinde oynayabileceğiniz oyunlar, cihazın satış fiyatı ve cihazı güvenli şekilde nasıl satın alabileceğinize dair bilgilere ulaşabilirsiniz.

Tegra 3 veya Tegra 4 işletim sistemli akıllı telefonunuzdan, mükemmel grafikler eşliğinde oynayacağınız oyunlardan bazıları:

Eski SIM Kart Kullanıcıları Tehlikede!

YORUMLAR