Nvidia Yeni Ekran Kartı Sürücülerini Yayınladı, Hemen İndirin

GeForce serisi ekran kartlarının üreticisi Nvidia yeni ekran kartı sürücüsünü masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için resmi olarak yayınladı.

Nvidia Yeni Ekran Kartı Sürücülerini Yayınladı, Hemen İndirin

GeForce serisi ekran kartlarının üreticisi Nvidia yeni ekran kartı sürücüsünü masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için resmi olarak yayınladı. Nvidia GeForce ekran kartları için yayınlanan sürücü güncellemesi ile ekran kartı sürücünüz 344.11 versiyonuna yükseliyor. Sürücü güncellemesinin dikkat çeken en büyük yeniliği artık GeForce GTX 970 ve GeForce GTX 980 ekran kartlarının destekleniyor olması.

Nvidia GeForce Driver adı altında yayınlanan yeni sürücüler sadece yeni ekran kartılarına destek sunmanın yanında Borderlands: The Pre-Sequel, The Evil Witnin, F1 2014 ve Alien Isolation gibi yeni nesil oyunlar için de maksimum performans sunacak. Bunun haricinde piyasada yer alan oyunlarda yaşanan birçok problem ve hata 344.11 sürücüsü ile düzeltilmiş. Sniper Elite 2, Prepar 3, GRID Autosport'ta yaşanan problemler düzeltilen problemler arasında.

Nvidia GeForce Driver'ın yeni sürümü SLI sistemlerdeki, 3 boyut desteğindeki, G-Sync'taki ve GPU Tweak uygulamasındaki birçok farklı hatayı da düzeltiyor. Nvidia GeForce Driver'ın 344.11 versiyonunu indirmek için bu bağlantıları kullanabilirsiniz:

Masaüstü versiyonu:

Dizüstü bilgisayar versiyonu:

Destiny'nin İlk 5 Günde Kaç Sattı, Ne Kadar Oynandı?

YORUMLAR