Öğrencilere 50 Bin Tablet Dağıtılacak! Ziya Selçuk'tan Açıklama

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından ücretsiz tablet açıklaması yapıldı. Öğrenciler bu hafta 50 bin tablet dağıtılacak.

ziya-selcuk-yuz-yuze-egitim-aciklama

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından ücretsiz tablet açıklaması geldi. Ücretsiz tablet açıklaması öğrencileri sevindirdi. Öğrencilere bu hafta 50 bin ücretsiz tablet dağıtımı yapılacak. İşte Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un yaptığı açıklama.

Bu Hafta 50 Bin Ücretsiz Tablet Dağıtılacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi:

"Geçen hafta 50 bin 500 öğrencimiz daha internet paketli yeni tabletleriyle ders başı yaptı. İçinde çevirim dışı zamanlarda kullanabilecekleri eğitim içerik ve kaynakları da var. Bu hafta da 50 bin dağıtım yapacağız. Çocuklarımızın eğitim hakkı için gayret eden herkese teşekkürler."

Ücretsiz tabletlerin nasıl dağıtılacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Sizler konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlardan görüşlerinizi bizlerle ve diğer okurlarımız ile paylaşmayı unutmayın!

Yarıyıl Tatili Ne Zaman? Uzaktan Eğitim Süresi Uzatıldı!

Uzaktan eğitim süresi uzatıldı. İlkokul, ortaokul ve liselerde uzaktan eğitim, 2020 – 2021 eğitim öğretim yılının ilk döneminin tamamlanacağı 22 Ocak 2021 Cuma gününe kadar devam edecek.

9 Yaşındaki Çocuğun YouTube Kazancı Dudak Uçuklatıyor
SOSYAL MEDYA

9 Yaşındaki Çocuğun YouTube Kazancı Dudak Uçuklatıyor

9 yaşındaki çocuğun YouTube kazancı rekor üstüne rekor kırıyor. Üç yıldır YouTube çocuk kategorisinin zirvesinde yer alan Ryan Kaji, bu yıl da 30 milyon dolara yakın bir gelir elde ederek rakiplerini sollamayı başardı.

Karneler Nasıl Dağıtılacak? Karne Verilecek Mi?

Karneler verilecek. 22 Ocak 2021 tarihinden itibaren karne dağıtımları eğitim kurumu yönetimlerince, farklı gün ve zaman dilimlerine yayılarak yoğunluk oluşturmayacak şekilde planlanacak.

Yarıyıl Tatili Ne Zaman?

Yarıyıl tatili uzatıldı. Yarıyıl tatilinde değişiklik yapıldı. 25 Ocak 2021 Pazartesi günü başlayacak yarıyıl tatil süresine ikinci dönemdeki bir haftalık ara tatil süresi de eklendi.

İkinci Dönem Ne Zaman Başlayacak?

Öğrenciler ve veliler ikinci dönemin ne zaman başlayacağını merak ediyor. 2020 - 2021 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi 15 Şubat 2021 Pazartesi günü başlayacak.

İlkokullarda Sınav Yapılmayacak

İlkokullarda sınav yapılmayacağı bilgisi aktarılıyor. Karne notları, ders etkinliklerine katılım puanı ile belirlenecek. Ortaokul ve liselerde birinci döneme ait bir yazılı/uygulama puanları ve performans notları üzerinden ölçme değerlendirme yapılacak.

YORUMLAR