Okullar Ne Zaman Açılacak? Karne Verilecek Mi? Önemli Açıklamalar

Okullar ne zaman açılacak? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Karne verilecek mi? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklama yaptı.

Emre Fırtına -

Okullar koronavirüs vaka sayılarının artışa geçmesi üzerine kapatıldı. Peki yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? Okullar ne zaman açılacak? Karne verilecek mi? Ziya Selçuk tarafından okullar ile ilgili açıklama yapıldı.

Okullar Ne Zaman Açılacak? Yüz Yüze Eğitim Ne Zaman Başlayacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, NTV canlı yayınında soruları yanıtladı. Selçuk yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi:

Sizler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yapılan açıklama hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce okullar açılmalı mı? Hemen alt kısımda yer alan yorumlar bölümünden görüşlerinizi bizlerle ve diğer okurlarımız ile paylaşmayı unutmayın!

Koronavirüs yakın temas ile insanlardan insanlara geçmekte. Virüsten korunmak için insanlarla yakın temasta bulunmamanız ve ellerinizi sık sık yıkamanız önerilmekte. Koronavirüs salgınında ateş, vücut ağrıları ve boğaz ağrısı en yaygın belirtiler arasında yer almakta. Çok sayıda koronavirüs hastasında kuru öksürük görülüyor.

Bilim

Sokağa Ne Zaman Maskesiz Çıkacağız? Maskesiz Hayat için Tarih Verildi

Oyun

Epic Games Her Gün Ücretsiz Oyun Verecek! Kaçırmayın

Benzer İçerikler

YORUMLAR