Android 13 Tabanlı One UI 5.0 Güncellemesini Alacak Samsung Telefonlar Belli Oldu

Samsung'un Android 13 tabanlı arayüzü One UI 5.0'ı alacak telefonlar yavaş yavaş belli oluyor. İşte şu ana kadar bilinen telefonları içeren tüm liste!

Barış Bulut -

Google'ın geçtiğimiz haftalardaki I/O etkinliği sonrası resmî olarak gün yüzüne çıkan ve birçok özelliğine şimdiden aşina olduğumuz Android 13 yavaş yavaş Android telefon pazarındaki bütün markaların telefonlarına gelmeye hazırlanıyor. Samsung da kendi arayüzü One UI 5.0 ile birlikte Android 13'ü entegre edecek ve kullanıcılarına sunacak.

Bu noktada hangi Samsung telefonlarının bu güncellemeyi alacağı da büyük önem arz ediyor. Samsung bu listeleri zamanla güncellerken, şimdiden One UI 5.0 ile Android 13'e kavuşacağını bildiğimiz pek çok model var.

SamMobile tarafından Samsung'un geçmiş güncelleme politikaları ve telefonların ömürleri baz alınarak hazırlanan bu liste resmî olmasa bile telefonunuzun alacağı gelecek güncellemeler için size yeterli bilgiyi sağlayacak.

Android 13 Tabanlı One UI 5.0 Güncellemesini Alacak Samsung Telefonlar

Galaxy S Serisi

Galaxy A Serisi

Galaxy Note Serisi

Galaxy Z Serisi

Galaxy M Serisi

Galaxy F Serisi

Galaxy Tab Serisi

Galaxy Xcover Serisi

Samsung'un One UI 5.0'ı bu yıl içerisinde resmî olarak tanıtması bekleniyor. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

teknoloji

Samsung One UI 5.0 ile Performansı Artırmayı Amaçlıyor

Benzer İçerikler

YORUMLAR