OnePlus 28 Nisan Etkinliğini Duyurdu: Yeni Telefonlar ve Kulaklıklar Geliyor

OnePlus yapmış olduğu açıklama birlikte 28 Nisan'da bir etkinlik gerçekleştireceğini duyurdu. İşte detaylar!

OnePlus 28 Nisan Etkinliğini Duyurdu: Yeni Telefonlar ve Kulaklıklar Geliyor

2022 yılını oldukça hareketli geçiren OnePlus, OnePlus 10 Pro'nun küresel lansmanının ardından 28 Nisan tarihine yeni telefonlarını ve kulaklıklarını tanıtması muhtemel bir etkinlik duyurdu.

Şirket "Daha Fazla Güç" sloganıyla birlikte 28 Nisan'da Hindistan'da gerçekleştireceği etkinliği sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Etkinlik posterinde iki telefon ve bir çift kablosuz kulaklık bulunuyor.

OnePlus Hangi Telefonlar Üzerinde Çalışıyor?

OnePlus 28 Nisan Etkinliğini Duyurdu: Yeni Telefonlar ve Kulaklıklar Geliyor

Sızıntılarıyla ünlü Mukul Sharma yakın zamanda şirketin web sitesinde OnePlus Nord Buds'ı fark etmişti bu nedenle etkinlik posterinde gösterilen kulaklıkların Nord Buds olduğu iddiaları mevcut. Tabii asıl önem taşıyan şey bu etkinlikte karşılaşacağımız, tanıtılması beklenen telefonlar. Şirket şu an birkaç cihaz üzerinde çalışıyor. Bunlardan ilki ismini Oppo'nun serisinden aldığı için bir süredir spekülasyonları eksilmeyen OnePlus 10R (piyasaya sürülmesi beklenen adıyla OnePlus Ace). Bunun yanı sıra OnePlus Nord CE 2 Lite ve Nord 2T'nin de bu etkinlikte yer alması bekleniyor. OnePlus ayrıca Nord N20 üzerinde çalışıyor ancak bu telefonun Hindistan pazarından önce doğrudan ABD pazarına giriş yapması bekleniyor.

OnePlus İddialara Göre Yeni Telefonunun Adını Oppo'dan Alacak
TEKNOLOJİ

OnePlus İddialara Göre Yeni Telefonunun Adını Oppo'dan Alacak

Görünüşe göre OnePlus'ın marka kimliği, yaklaşmakta olan telefonuyla daha da seyrelecek. Sızdırılan özellikler ve görüntüler sayesinde bir süredir OnePlus'ın yeni telefonunun adını OnePlus 10R olarak biliyoruz ancak yeni bilgiler, OnePlus'ın telefonunun adını Oppo'nun serisinden alacağını gösteriyor.

Şimdilik OnePlus'ın 28 Nisan etkinliğiyle ilgili bildiklerimiz bunlar. OnePlus'ın sektör için neler hazırladığını öğrenmek için lansman etkinliğine dair daha fazla sızıntı beklememiz gerekecek.

Peki siz OnePlus'ın hangi telefonunu bekliyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR