OnePlus Ace Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Lansman Tarihi

Bir süredir Oppo serisinin adı alacağı konuşulan OnePlus telefonuyla ilgili iddialar gerçek oldu. İşte OnePlus Ace'in lansman tarihi!

OnePlus Ace Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Lansman Tarihi

Günler süren söylentiler ve sızıntılardan sonra OnePlus Ace artık resmî oldu. Şirket, telefonun Çin'de 21 Nisan'da piyasaya sürüleceğini onayladı.

OnePlus'ın bir süredir yeni telefonunda Oppo'nun serilerinden birinin adı olan Ace adını kullanacağını sizlere duyurmuştuk. Bunun aradaki bir anlaşmanın sonucu mu yoksa tamamen isim haklarının satın alımı sonucu mu gerçekleştiğini bilmiyoruz ancak şirket resmî olarak gerçekleştirdiği duyuruyla bu iddiaları doğrulamış oldu.

OnePlus İddialara Göre Yeni Telefonunun Adını Oppo'dan Alacak
TEKNOLOJİ

OnePlus İddialara Göre Yeni Telefonunun Adını Oppo'dan Alacak

Görünüşe göre OnePlus'ın marka kimliği, yaklaşmakta olan telefonuyla daha da seyrelecek. Sızdırılan özellikler ve görüntüler sayesinde bir süredir OnePlus'ın yeni telefonunun adını OnePlus 10R olarak biliyoruz ancak yeni bilgiler, OnePlus'ın telefonunun adını Oppo'nun serisinden alacağını gösteriyor.

OnePlus cihazın lansman tarihinin yanı sıra OnePlus 10R'nin sızdırılmış görüntüleriyle ve Amazon'un yanlışlıkla çıkardığı bir tanıtım fotoğrafıyla eşleşen Ace'ten bir görseli de yayınladı.

Telefonun arka paneli çift dokulu bir tasarıma sahip. Bir tarafı çizgili, diğer tarafı pürüzsüz bir yüzey bulunan telefonun arkası plastik gibi görünüyor ancak bu konuda resmî bir bilgi yok. Daha önce OnePlus'ın kumtaşı ve metalik bir kaplamaya sahip olduğu umuluyordu ancak şirket tarafından paylaşılan bu daha net görüntülere baktığımızda belli ki durum böyle değil. Benzersiz arka panelinin yanı sıra telefon Realme GT Neo 3'e çok benziyor. OnePlus lansman tarihiyle birlikte ayrıca 150W şarj ve MediaTek Dimensity 8100 işlemci de dâhil olmak üzere eşleşen özellikleri doğruladı.

OnePlus'ın Ace Serisi Doğrulandı

OnePlus Ace Resmi Olarak Duyuruldu: İşte Lansman Tarihi

OnePlus, cihazın adındaki gerçeği kabul etmekten çekinmiyor. Şirket, piyasada mevcut olanlardan daha iyi ürünler yapıp yapamayacağını görmek için bu serinin adını aldığını söylüyor. Markaya göre Ace serisi (Evet, gelecekte daha fazla Ace markalı OnePlus telefon olacak) üst düzey dokulu tasarımlara, güvenilir kaliteye ve güçlü performansa odaklanacak.

Bu arada OnePlus'ın 28 Nisan için planlanan bir Hindistan lansmanı var. Firma bu etkinlikte OnePlus Ace için planlarını daha detaylı açıklayabilir. Ayrıca OnePlus 10R ve OnePlus Ace'in farklı pazarlar için farklı adlara sahip aynı telefonlar olması da oldukça olası. Bununla birlikte bazı kaynaklar Ace'in OnePlus 10R'nin güçlendirilmiş bir versiyonu olduğunu öne sürüyor. Şirketin mağazada neler olduğunu ve yeni Ace serisini Çin dışında piyasaya sürmeyi planlayıp planlamadığını bekleyip görmemiz gerekecek.

OnePlus 28 Nisan Etkinliğini Duyurdu: Yeni Telefonlar ve Kulaklıklar Geliyor
TEKNOLOJİ

OnePlus 28 Nisan Etkinliğini Duyurdu: Yeni Telefonlar ve Kulaklıklar Geliyor

2022 yılını oldukça hareketli geçiren OnePlus, OnePlus 10 Pro'nun küresel lansmanının ardından 28 Nisan tarihine yeni telefonlarını ve kulaklıklarını tanıtması muhtemel bir etkinlik duyurdu.

YORUMLAR