Online Korku Oyunu Hide and Shriek Artık Tamamen Ücretsiz!

Online korku oyunu Hide and Shriek artık tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor

Haftaya bir bedava oyun fırsatıyla başlamaktan daha güzel ne olabilir ki? Funcom tarafından geliştirilen ve online olarak oynanan Hide and Shriek adlı korku oyunu yaklaşan Cadılar Bayramı nedeniyle tamamen ücretsiz olarak oynanabilir hale geldi.

Teke tek karşılaşmaların yapıldığı bir oyun olan Hide and Shriek, hem korkan taraf hem de korkutan taraf olmanıza izin veren bir korku oyunu olarak tanımlanabilir. Oyunda gece yarısı kapıları kapatılmış bir okula sızan iki kişiyi canlandırıyoruz. Görünmez hale geldiğimiz oyunda hem tuzaklar kurarak, büyüler yaparak, ayinler gerçekleştirerek diğer oyuncuyu bu tuzaklara çekmeye çalışıyor, hem de diğer oyuncunun kurduğu tuzaklara ve yaptığı büyüler ile sürprizlere yakalanmamaya çalışıyoruz. Oyuncular eylemlerine göre puan kazanırken 10 dakika süren karşılaşma sonucu kesin bir galip çıkmazsa kazanılan puanlara bakılıyor.

Deneysel amaçla geliştirilmiş bir oyun olan Hide and Shriek, buna rağmen Steam üzerinde bir hayli iyi yorumlar almıştı. Oyunda mizahi öğelere de yer veriliyor; örneğin Donald Trump maskesiyle rakibinize beklemediği bir anda şok yaşatabiliyorsunuz.

Hide and Shriek'de oyuncular görünmez olduğu için etrafınızı dikkatli bir şekilde takip etmeniz gerekiyor, açılan kapılar, yeri değişen eşyalar, havada uçuşan eşyalar ve kurduğunuz tuzaklardan gelen sesler rakibinizin yerini ele verebiliyor, aynı zamanda bu sesler sizi bir tuzağa doğru da çekebiliyor.

İlginç bir oyun mantığına sahip olan Hide and Shriek arkadaşlarınızla oynadığınızda daha da keyiflenebilecek bir oyun. Oyunu indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz:

Warhammer: End Times - Vermintide Steam'de 3 Günlüğüne Ücretsiz!
OYUN

Warhammer: End Times - Vermintide Steam'de 3 Günlüğüne Ücretsiz!

Eğer arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz kaliteli bir co-op FPS oyunu arıyorsanız size güzel bir haberimiz var.

PUBG'ye Ücretsiz Rakip: Fortnite Battle Royale
OYUN

PUBG'ye Ücretsiz Rakip: Fortnite Battle Royale

Uzun süredir Steam’de zirvede boy gösteren ve farklı rekorlara imza atan PUBG’ye ücretsiz bir rakip çıktı.

Scorn Adlı Bu Ürpertici Korku Oyununu Oynayabilir miydiniz?
OYUN

Scorn Adlı Bu Ürpertici Korku Oyununu Oynayabilir miydiniz?

Eğer gerçekten sizi iliklerinize kadar korkutabilecek bir korku oyunu arıyorsanız Scorn adlı geliştirilmekte olan yeni oyuna göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

YORUMLAR