Oppo R1 Resmen Duyuruldu

Oppo, Oppo R1 adını verdiği yeni akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu.

Oppo R1 Resmen Duyuruldu

Çinli üretici Oppo, Oppo R1 adını verdiği yeni akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu. Orta segmente hitap eden Oppo R1, çevrimiçi mağaza üzerinden satışa sunuldu. Oppo'nun yeni akıllısının tüm ayrıntıları haberimizde.

Oppo'nun R829T kod adını taşıyan yeni akıllı telefonu için R819 modelinin güçlendirilmiş sürümü diyebiliriz. Orta seviye akıllı telefon arayanların tercih edebileceği Oppo R1, 5 inç 1280 x 720 IPS ekrana sahip. Ekranda Corning Gorilla glass 3 teknolojisinin kullanılması cihazı bir adım öne çıkarıyor. İşlemci olarak MediaTek'in 1.3GHz hızında çalışan dört çekirdekli MT6582 işlemcisi tercih edilmiş. Bir önceki model Oppo R819'dan 0.3mm daha ince olan telefon sadece 7.1 kalınlığında ve 140 gr ağırlığında. Arka yüzüne LED flaş özellikli 8 megapiksel kamera, ön yüzüne ise 5 megapiksel kamera konumlandırılmış. 16GB dahili depolama alanı bulunan R1'de 1GB RAM tercih edilmiş.

Seramik arka yüzü ve altın renkteki çerçevesi benzersiz ve şık bir tasarımı ile dikkat çeken Oppo R1, gücünü 2410mAH'lik bataryadan alıyor. Çift micro SIM desteği bulunan telefonda Dirac HD ses teknolojisi kullanılmış. 3G, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPRS gibi standart bağlantılar bu telefonda da mevcut.

Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi önyüklü gelen Oppo R1, altın kenarlıklı beyaz ve gümüş kenarlıklı beyaz renk seçenekleri ile Oppo çevrimiçi mağaza üzerinden satışa sunulmuş durumda. Satış fiyatı ise 410 dolar olarak belirlenmiş.

LG G2 Mini'nin Teknik Detayları Sızdırıldı 

YORUMLAR