Oppo U3 Duyuruldu

Çin'in en önemli telefon üreticilerinden Oppo'nun phablet sınıfı yeni modeli U3'ün teknik özellikleri ve tanıtılacağı tarih duyuruldu.

Oppo U3 Duyuruldu

Bir süredir özellikleri sızdırılmaya devam eden Oppo U3 modeli duyuruldu. Güçlü donanım özelliklerine sahip phablet sınıfı modelin teknik özelliklerini inceliyoruz.

Geçtiğimiz aylarda dönebilen kameralı N3 modelini ve ince tasarımlı R5 modelini duyuran Oppo, yeni modeli olan U3’ü, 14 Ocak tarihinde resmen tanıtacak. Güçlü kamerasıyla dikkat çeken Oppo U3, 4K video kaydı ve 4X Optik Zoom özellikleri sunuyor.

5.9 inç boyutunda Full HD çözünürlüğe sahip IPS LCD ekranı bulunan Oppo U3 modeli, 13 Megapiksel çözünürlükte 4X Optik Zoom, 4K video kaydı ve LED flaşlı arka kamera, 5 Megapiksel Full HD video çekebilen ön kameraya sahip. MediaTek’in 1.7 GHz hızında sekiz çekirdekli ARM Cortex-A53 64 bit MT6752 yonga setine sahip olan Oppo U3, Mali-760 MP2 grafik işlemciyle birlikte geliyor.

2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı sunan Oppo U3, 4G LTE bağlantı ve gelişmiş ses özelliklerine sahip AK4961 ses kartına sahip. 14 Ocak tarihinde diğer detayları da netliğe kavuşacak olan Oppo U3’ün satış fiyatının da bu tarihte açıklanması bekleniyor.

Karşınızda Polaroid Özçekim Akıllı Telefonu

YORUMLAR