Oppo'nun Yeni Katlanabilir Telefonu Görücüye Çıktı (Video)

Oppo'nun yeni katlanabilir telefonundan ilk görüntüler geldi. İşte Weibo'da paylaşılan görüntüler!

Oppo'nun Yeni Katlanabilir Telefonu Görücüye Çıktı (Video)

Samsung'un hâkim olduğu katlanabilir telefon sektörüne Oppo da geçtiğimiz Aralık ayında katılmıştı. Oppo'nun üzerinde çalıştığı yeni katlanabilir telefon Oppo Find N2 Flip ise bir süredir bazı sızıntılarla karşımıza çıkmıştı.

Bugün ise Weibo'da paylaşılan bir video ile tasarımını gördüğümüz Oppo Find N2 Flip, videoda koruyucu bir kılıfla kaplanıyor olsa da ekrana dair bazı detayları görebiliyoruz. 32MP ön kameraya sahip telefonun ana ekran büyüklüğü yaklaşık 6.8 inç boyutlarında. Ayrıca telefonun sağ kenarındaki güç tuşları ve parmak izi okuyucu da görüntülenebiliyor.

Oppo'nun Yeni Katlanabilir Telefonu: Oppo Find N2 Flip

Telefonun dış ekranı ise 3.26 inç büyüklüğünde. Oppo bu ekranı Samsung'tan çok daha farklı hizmetler için kullanmayı amaçlıyor. Dış ekrandaki iki kameradan biri 50MP ana kamera olurken, diğeri 8MP ultra geniş açılı kamera.

Telefonun Dimensity 9000+ işlemciden gücünü alması ve 4.300 mAh pile sahip olması bekleniyor. Cihazın fiyatı ve bulunabilirliği henüz belli olmasa da Oppo'nun amacı, telefonu Dünya'daki pek çok pazara sokabilmek olacak.

Google'ın Katlanabilir Telefonundan İlk Görseller Geldi
TEKNOLOJİ

Google'ın Katlanabilir Telefonundan İlk Görseller Geldi

Google kısa süre önce dünya genelinde Pixel 7 ve Pixel 7 Pro amiral gemisi telefonlarını piyasaya sürdü. Şirketin şimdi, geçici olarak Google Pixel Fold olarak adlandırıldığı söylenen, ilk katlanabilir telefonu üzerinde çalıştığı söyleniyor.

Galaxy Z Fold 4'e Rakip Yeni Bir Katlanabilir Telefon Geliyor
TEKNOLOJİ

Galaxy Z Fold 4'e Rakip Yeni Bir Katlanabilir Telefon Geliyor

23 Kasım'da katlanabilir telefon sektörüne amiral gemisi segmentinde yeni bir katlanır telefon geliyor. Muhtemelen bu, bu yıl göreceğimiz son katlanabilir telefon olacak ve telefonu Honor geliştiriyor.

YORUMLAR