Organize İşler 2: Sazan Sarmalı Artık Netflix'te!

Halen vizyonda olan Organize İşler Sazan Sarmalı filmi dün gece itibari ile Netflix'e geldi.

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı Filminden İlk Fragman Geldi

Halen vizyonda olan Organize İşler: Sazan Sarmalı filmi dün gece itibarıyla Netflix'e geldi. Sosyal medyada olay yaratan bu gelişme, film halen vizyonda olduğu için kullanıcılar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Sinema sektöründe şok etkisi yaratan film sessiz sedasız Netflix Türkiye'nin resmi Twitter hesabından duyuruldu. 1237 salonda seyirciyle buluşan ve toplam 2 milyon 579 bin 230 seyirciye ulaşan filmin henüz vizyonu tamamlamadan dijital platformda yayınlanması büyük tepki çekti. 

MedyaTava'nın haberine göre; filmin dağıtım şirketi ile sinema salon sahipleri ayağa kalktı. Salon sahipleri Organize İşler Sazan Sarmalı filmini vizyondan kaldırma kararını gündemlerine aldı. 

Yılmaz Erdoğan Yeşil Işık Yakmıştı!

Yılmaz Erdoğan, geçen ay konuk olduğu TRT Haber'de hem vizyonda, hem de Netflix'te aynı anda yayınlanan "Roma" filmini örnek göstermiş ve dijital platformlarda da filminin yayınlanmasına sıcak baktığını açıklamıştı. 

Yapılan eleştrilerin ardından yapımcı Yamaç Okur"Organize İşler 2, vizyonunun 3. haftasında sinemalarla birlikte aynı anda Netflix'te gösterimde. Yeni Sinema Yasası tartışmaları süredursun ana akım sinema sektörünün harakiri yapmasını hep birlikte izliyoruz. Boşuna mıymış mısır tartışması?" dedi.

organize işler sazan sarmalı

Yapımcı Serkan Çakarer de, "Organize İşler Sazan Sarmalı 1 saat önce Netflix Türkiye'de izlemeye açıldı. Sektörden ve sinemalardan habersiz ve gizli yürütülen bu operasyonun sonuçlarını ve sektöre vereceği zararı umarım iyi tartmışsınızdır. Yapımcı şirket 2 hafta önce sinemalardaki uzun reklamlardan yakınan izleyicilere 'Temmuz ayına kadar sabredin, yeni yasal düzenleme ile reklamlar kısalacak' demişlerdi. '2 hafta sonra Netflix'te reklamsız izleyin' deseydiniz ya..." açıklamalarında bulundu.

Sizler filmin Netflix'e gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı Filminden İlk Fragman Geldi
İNTERNET

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı Filminden İlk Fragman Geldi

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, senaristliğini ve yönetmenliğini ise Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminden ilk fragman geldi!  2005 yılında yayınlanan ilk filmi ile ağızda müthiş bir tat bırakan Organize İşler, 14 senelik bir aradan sonra macerasına kaldığı yerden devam edecek.

Instagram Hikayeler'de Netflix Dönemi
SOSYAL MEDYA

Instagram Hikayeler'de Netflix Dönemi

Popüler çevrimiçi yayın hizmeti Netflix, iOS kullanıcılarının en sevdikleri dizi ve filmleri Instagram Hikayeler aracılığıyla paylaşmalarına olanak tanıyan yeni özelliğini kullanıma sundu.

Netflix: "Bizim Gerçek Rakibimiz Fortnite"
SOSYAL MEDYA

Netflix: "Bizim Gerçek Rakibimiz Fortnite"

Dünyanın en büyük dizi ve film ağlarından olan Netflix, geçtiğimiz gün çarpıcı açıklamalarda bulundu.

YORUMLAR