Outer Wilds Resmi Türkçe Dil Desteği Kazanacak

Outer Wilds resmi Türkçe dil desteği Mobious Digital tarafından yapılan açıklama ile resmiyet kazandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Outer Wilds resmi Türkçe dil desteği kazanıyor. Henüz net tarih açıklanmış değil, ama geliştirici stüdyonun çalışmalara başladığı müjdelendi. Artık oyunu oynarken her şeyi anlayabilmeniz mümkün olacak.

Mobious Digital tarafından geliştirilmiş olan Outer Wilds, Annapurna Interactive yayıncılığında 2019 yılında PC (Epic Games Store) PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulmuştu. Geçtiğimiz yılın Haziran ayında Steam için yayınlanmıştı. Bu yıl içerisinde Switch olacak. 

İsimsiz bir karakteri yönettiğimiz oyunun senaryosu yirmi iki dakikalık döngüler arasında sıkışmış olan bir güneş sisteminde geçiyor. Her bir döngü ise güneşin patlaması ile sona eriyor. Oyuncu olarak size düşen ise, bu yirmi iki dakikalık döngüler boyunca araştırma yapmak olacak. Her araştırmanızda senaryonun sonrası için işinize yarayacak hayati bilgiler edinmenin yanı sıra, bazı mekanlar ve olaylar döngünün gidişatına göre değişebilecek. 

Outer Wilds Resmi Türkçe Dil Desteği Nasıl Olacak?

Türkçe dil desteği ile çıkmamış olan Outer Wilds için sonradan Türkçe yama hazırlanmıştı. Ne var ki yapılan çeviriler resmi değildi. Geliştirici stüdyo da yakın bir zaman önce Twitter üzerinden müjdeli bir paylaşımda bulunarak, oyunun resmi dil desteğine kavuşacağını duyurdu. Türkçe dil desteği sadece ana ve ara menü ve altyazılara ek olarak, etrafı gezerken gördüğümüz görselleri de kapsayacak. Haliyle ekran gördüğümüz her şeyi anlayabilmemiz mümkün olacak. Zaten Mobious Digital de paylaşımına iliştirdiği ekran görüntüsü ile ufak bir örnek sunmayı ihmal etmemiş.  

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Outer Wilds, PC platformunun yanı sıra PlayStation ve Xbox One konsollarında da bulunuyor. Ancak bahsi geçen Türkçe dil desteğinin bütün platformları kapsayıp kapsamayacağına dair bir açıklamada bulunulmamış. Bu nedenle, daha detaylı bilgi sahibi olabilmek için birazcık beklememiz gerekecek. 

Eğer oyunu merak ediyor ve satın almayı düşünüyorsanız, artık kuvvetli bir nedeninizin olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca sık sık indirime girdiği için, istek listenize almanızda fayda var. Bu sayede, indirime girdiği zaman anında haberdar olabilirsiniz. 

Outer Wilds En Düşük Sistem Gereksinimleri 

  • İşletim Sistemi: Windows 7 (64-Bit) 
  • İşlemci: Intel Core i5-2300 veya AMD FX-4350 
  • Bellek: 4 GB RAM 
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 560 veya AMD Radeon HD 6870 
  • Depolama: 8 GB kullanılabilir alan 

Outer Wilds Önerilen Sistem Gereksinimleri 

  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64-Bit) 
  • İşlemci: Intel Core i5-8400 veya AMD Ryzen 5 2600X 
  • Bellek: 8 GB RAM 
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 veya AMD Radeon RX 580 
  • Depolama: 8 GB kullanılabilir alan 

Steam'de Bandai Namco İndirimleri Başladı
OYUN

Steam'de Bandai Namco İndirimleri Başladı

Steam'de Bandai Namco indirimleri başladı. Dijital oyun mağazaları arasında en çok tercih edilenlerin arasında önemli bir yere sahip olan Steam, Japonya menşeli yayıncının dağıtımcılığını üstlendiği oyunları seven oyuncuların ilgisini çekebilecek bir hamlede bulundu.

YORUMLAR