Disney Plus'ın Yeni Dizisi Percy Jackson ve Olimposlular'ın Oyuncuları Belli Oldu

Yakında Disney Plus'a gelmek üzere çekimlerine başlanacak olan Percy Jackson ve Olimposlular'ın oyuncu kadrosu tamamlandı. İşte oyuncular!

Disney Plus'ın Yeni Dizisi Percy Jackson ve Olimposlular'ın Oyuncuları Belli Oldu

Percy Jackson ve Olimposlular'ın Disney Plus dizisinin oyuncu kadrosu büyüyor. Variety, Adam Project'in yıldızı Walker Scobell'in yarı tanrı rolünde yer aldığı Percy Jackson yayın serisine üç yeni oyuncunun katıldığını bildirdi. Percy Jackson'a eklenenler arasında sırasıyla Clarisse La Rue, Nancy Bobofit ve Luke Castellan'ı oynayacak olan Dior Goodjohn, Olivea Morton ve Charlie Bushnell yer alıyor. Yeni canlı aksiyon dizisi, yazar Rick Riordan'ın başarılı romanlarına dayanıyor.

Scobell ve üçlüye katılan diğer oyuncular arasında Percy'nin arkadaşları Grover ve Annabeth olarak sırasıyla Aryan Simhadri (Disney's Spin) ve Leah Sava Jeffries (Empire); Percy'nin sevgi dolu, koruyucu ve özverili annesi Sally Jackson rolünde Virginia Kull (Super Pumped, NOS4A2, Big Little Lies); Chiron, diğer adıyla Percy'nin Latince öğretmeni Bay Brunner rolünde Glynn Turman (Women of the Movement, The Wire, Ma Rainey's Black Bottom); Dionysus, diğer adıyla yarı tanrı kampından Bay D. rolünde Jason Mantzoukas (Brooklyn Nine-Nine, The League, The Good Place); Alecto, diğer adıyla Percy'nin katı, huysuz matematik öğretmeni rolünde Megan Mullally (Will & Grace, Party Down, Children's Hospital); ve Sally'nin bencil, küstah ve kavgacı kocası ve Percy'nin üvey babası Gabe Ugliano rolünde Timm Sharp (Enlightened, Blunt Talk, On the Verge)

Bushnell'den Luke Castellan için Disney Plus dizisi Diary of a Future President'ta göründükten sonraki ikinci önemli oyunculuk rolü olacak.

Disney Plus'ın Yeni Dizisi Percy Jackson ve Olimposlular'ın Oyuncuları Belli Oldu

Percy Jackson ve Olimposlular Dizisi Konusu

Ödüllü yazar Rick Riordan'ın Disney Hyperion'un en çok satan kitap serisinden uyarlanan Percy Jackson ve Olimposlular, doğaüstü güçlerini yeni keşfeden 12 yaşındaki modern yarı tanrı Percy Jackson'ın fantastik hikâyesini anlatıyor. Gökyüzü tanrısı Zeus onu usta yıldırımını çalmakla suçladığında Percy, arkadaşları Grover ve Annabeth'in yardımıyla onu bulmak ve Olympus'a düzeni geri getirmek için hayatının macerasına atılacak.

Peki ya siz Percy Jackson ve Olimposlular dizisi için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR