PES 2013 UEFA Şampiyonlar Ligi Turnuvası Başlıyor

Konami hazırladığı bir turnuva ile Playstation 3 kullanıcılarına, 25 Mayıs 2013 tarihinde İngiltere’de, Wembley Stadyumunda oynanacak olan Şampiyonlar Ligi Finaline seyirci olarak katılma şansını sunuyor. Playstation ve Konami tarafından düzenlenecek ola

PES 2013 UEFA Şampiyonlar Ligi Turnuvası Başlıyor

Konami hazırladığı bir turnuva ile Playstation 3 kullanıcılarına, 25 Mayıs 2013 tarihinde İngiltere’de, Wembley Stadyumunda oynanacak olan Şampiyonlar Ligi Finaline seyirci olarak katılma şansını sunuyor. Playstation ve Konami tarafından düzenlenecek olan bu muhteşem turnuva çok konuşulacağa benziyor.

Sadece Türkiye’de değil birçok farklı ülkede aktif olacak olan bu turnuvanın sonunda kazanan oyuncuya iki adet Şampiyonlar Ligi Final Maçı bileti hediye edilecek. Tabii turnuva boyunca mücadele eden başarılı oyuncular içinde Playstation’ın küçük sürprizleri olacak.

Peki bu turnuvaya nasıl katılabilirim?

Bu sorunun cevabı oldukça basit, yapmanız gereken tek şey hemen www.peschampionsfestival.com adresine girip bulduğunuz ülkeyi seçip PSN ID’nizi girmeniz. Formda yer alan gerekli bilgileri de doldurduktan sonra turnuva için hazırsınız. Ancak bu turnuvaya katılabilmek için 18 yaşından büyük olmanız gerekiyor.

Turnuvanın detayları ise şu şekilde açıklandı;

UEFA Şampiyonlar Ligi maç haftasında Pazartesi gecesi 00:01’de başlayıp Pazar gecesi 23:59’da sona erecek şekilde altı ayrı turnuva düzenleyeceğiz. Katılımcı ülkeler için hazırlanan ayrı lig sıralamalarında en üst sırada yer alan oyuncular, bölgeleri için online finale katılma hakkı kazanacaklar. Ayrıca altı turnuvadan en iyi iki ikinci de yerel online finaller için gereken sekiz oyuncuyu tamamlamak üzere bir üst tura çıkmaya hak kazanacaklar. Yerel şampiyonlar bundan sonra Avrupa kulüp futbolunun zirvesi olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarışmak üzere Londra’ya gidecekler.

PES 2013 Demo Fragmanı
OYUN

PES 2013 Demo Fragmanı

PES 2013’ün demosu 25 Temmuz 2012 tarihinde çıkacak ve demo çıkar çıkmaz Tamindir’den indirebileceksiniz. Konami oyunun demosunu Cristiano Ronaldo’nun top cambazlığı yaptığı bir video ile duyurdu.



 Oyuncular altı turnuvaya da katılabilecek, her seferinde kayıt yaptırmak zorunda olmayacaklar – yapmanız gereken tek şey online oynamak ve kazanmak, böylece www.peschampionsfestival.com adresinde istediğiniz zaman kontrol edebileceğiniz sıralamalarda kendinize yer bulmuş olacaksınız. Ancak her bir katılımcı yerel finaller için tek bir yeri garantileyebilecek.


Altı turnuvanın tarihleri şu şekilde:

4 Mart Pazartesi’den 10 Mart Pazar’a

11 Mart Pazartesi’den 17 Mart Pazar’a

1 Nisan Pazartesi’den 7 Nisan Pazar’a

8 Nisan Pazartesi’den 14 Nisan Pazar’a

22 Nisan Pazartesi’den 28 Nisan Pazar’a

29 Nisan Pazartesi’den 5 Mayıs Pazar’a

Her ülke için online finaller 8 Mayıs Çarşamba akşamı yapılacak. Online finalleri kazananlar 25 Mayıs Cumartesi günü Wembley Stadyumunda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finalinden bir gün önce, 25 Mayıs Cuma günü Londra’ya uçacaklar. PES 2014 hakkındaki ilk bilgilere sayfasından ulaşabilirsiniz.

iPhone 5S'in Üretimine Başlandı

YORUMLAR