PES 2014'ün Etkileyici Yeni Oyun Motoru

Konami tarafında PES 2014 ile ilgili çok çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.  Pro Evolution Soccer 2014 üzerinde Konami'nin kendi oyun motoru olan ve çıkışı yaklaşmakta olan Metal Gear Solid: Ground Zeroes için de kullanılan "Fox Engine" i kullanac

PES 2014'ün Etkileyici Yeni Oyun Motoru

Konami tarafında PES 2014 ile ilgili çok çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.  Pro Evolution Soccer 2014 üzerinde Konami'nin kendi oyun motoru olan ve çıkışı yaklaşmakta olan Metal Gear Solid: Ground Zeroes için de kullanılan "Fox Engine" i kullanacağı haberleri büyük heyecan yarattı.

Metal Gear Solid: Ground Zeroes için kullanılan Fox Engine oyun motorunu PES 2014 için uyarlayarak kullanacılara inanılmaz bir görsel deneyim yaşatmaya hazırlanan Konami, birkaç sezondur rakipsiz en iyi futbol oyunu olarak nitelendirilen EA'in FIFA serisini bakalım bu sene yakalayabilecek mi?

PES Ekip Lideri Jon Murphy bu noktada yeni oyun motorunu görmek için şu an Japonya'da ve yakın zamanda konuyla ilgili gelişmeler hakkında açıklama yapması bekleniyor. Zaten Twitter hesabında "Baharda bazı sürprizler bizleri bekliyor." açıklamasını yapmış olması da ayrıca merak uyandırıyor.

Göründüğü kadarıyla Fox Engine oyun motoru gerçekten harika görünüyor ve bir futbol oyunu için grafikten çok daha fazlası bu oyun motorunda var. Ancak Leonel Messi'nin yüzünün gösterilmesi oynanabilirlik yeterli olmadığı sürece hiç bir işe yaramayacaktır. Ayrıca FIFA'nın lisans hakları konusunda avantajının olduğunu da unutmamak gerek. Merakla beklediğimiz PES 2014 FIFA ile arasındaki rekabette istediği sonucu elde edebilecek mi hep birlikte göreceğiz.

Fox Engine ile Metal Gear Solid: Ground Zeroes Videosunu İzle

YORUMLAR