PES 2015 Çok Yakında Playstation 4 ve Xbox One İçin Geliyor!

Pro Evolution Soccer'ın ünlü yapımcı şirketi Konami Pes 2015 hakkında bazı detayları oyun severler ile paylaştı.

PES 2015 Çok Yakında Playstation 4 ve Xbox One İçin Geliyor!

Futbol tutkunlarının vazgeçemediği Pes serisine çok yakında yeni bir üye katılacak. Bildiğiniz üzere her sene gelişen ve değişen futbol oyunları bu sene adeta zirveye ulaşacak.

Pro Evolution Soccer'ın ünlü yapımcı şirketi Konami Pes 2015 hakkında bazı detayları oyun severler ile paylaştı. Paylaşılanlar arasında en büyük ilgi gören Playstation 4 ve Xbox One oyun konsollarında rahatlıkla oyananabilecek olması. Bunun yanında oyun diğer serilerden oldukça farklı grafik tasarımlarına ve geliştirilmiş bir oyun motoruna sahip olacak. Oyuncu karakterleri yüz yapılarının gerçeğine çok yakın olmasına büyük önem veren Konami bu konuda uzun zamandır çalışmasını sürdürüyor.

Pes 2015'te 1000'den fazla oyuncunun yer alması beklenirken, bu oyuncuların maç yapacağı stadyumlarda özel olarak geliştiriyor. Oyuncuları takip eden ışık ve diğer iyileştirmeler yapılması gibi yenilikler beklentilerimiz arasında. Oyunun bizce en çok konuşulacak özelliği para karşılığında çeşitli oyuncular ve yöneticiler alabiliyor olmanız.

Pes'in sürekli güncel kalması için her hafta gerçek dünyayla paralel olarak çeşitli günceleştirme paketleri gönderilecek. Bu paketleri yükleyerek oyunu gerçek liglerde ve anlık olarak oynayabilirsiniz.

Elimizden Pes'in eski oyun konsolları ve bilgisayarlar için çıkarılıp çıkarılmayacağı konusunda bir bilgi bulunmuyor. Çıkış tarihi konusunda ise ortalıkta birçok tarih dolaşmakta. Fakat Konami resmi olarak bir tarih söylemediği için beklemede kalmamız gerekiyor. Umarız bu bekleyiş uzun sürmez.

Peki sizce Pes 2015 Beklentileri Karşılayacak Mı?
Pes'in bir önceki sürümü hatırlamak isterseniz aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. 



Oyun Karakterinizi Hücrelerine Kadar Tasarlamak İster Misiniz? 

YORUMLAR