PES 2017 Demo Tarihi Açıklandı!

Konami'nin merakla beklenen futbol oyunu PES 2017 için demo tarihi paylaşıldı.

PES 2017 Demo Tarihi Açıklandı!

Sonbaharın yaklaşmasıyla oyun dünyası hareketlenmeye başladı. En çok satan oyunlar listesinde futbol oyunları başta geldiğinden gözler FIFA 17 ve PES 2017’ye çevrildi. Geçtiğimiz gün Gamescom’da oyun içi oynanış videosu paylaşan Konami, PES 2017 demo tarihini de açıkladı.

PES 2017 Demoda Hangi Takımlar Olacak?

Bu sene yaptığı anlaşmalar, lisans alımları ile dikkatleri üzerine çeken Konami, PES 2017 için demo tarihini paylaştı. Dünyanın en büyük oyun fuarlarından Gamescom’da yapılan açıklamaya göre oyunun demo sürümü 24 Ağustos’ta oynanabilir olacak. Demo sürümde hangi kısıtlamalar olacak veya hangi modları oynayabileceğiz şu anda bilmiyoruz ancak seçilebilir takımlar belli; Atletico Madrid, Arsenal, FC Barcelona, Boca Juniors, River Plate, Corinthians, Flamengo, Almanya ve Fransa’yı seçebileceğiz ve Neu Sonne Arena ve Camp Nou stadyumları açık olacak.

PES 2017 Ne Zaman Çıkacak?

Barcelona, Borussia Dortmund ve Liverpool’un lisanslarını satın alan Konami, PES 2017’de gerek oynanış gerek görsel gerekse de içerik olarak tabii ki yenilenmiş şekilde karşımıza çıkacak. Oyuncuların en çok eleştirdiği noktalardan takımların lisanssız olması sorununu da çözen şirketin dişli rakibi karşısında bu sene nasıl bir başarı elde edeceğini Eylül ayında göreceğiz. Zira oyunun resmi olarak çıkış tarihi 15 Eylül. PES 2017’yi heyecanla bekleyenler arasında iseniz şu anda Steam üzerinden 159 TL ödeyerek ön sipariş verebilirsiniz. Unutmadan oyun PS4, Xbox One ve PS3 platformuna da PC ile aynı tarihte çıkış yapacak.

PES 2017’ye FC Barcelona'dan Büyük Destek Geldi

YORUMLAR