PES Dünya Şampiyonası Sonuçlandı

PES Dünya Şampiyonası sonuçlandı. Türk oyuncu ise çeyrek final mücadelesinde, turnuvanın en güçlü ismi Fransız Rachid Tabane'ye elenerek turnuvaya veda etti.

PES Dünya Şampiyonası Sonuçlandı

Konami bir süredir düzenlediği PES Dünya Şampiyonası ile Dünya'nın dört bir yanından oyuncuları bir araya getiriyor. Türkiye'nin de birkaç yıldır temsil edildiği şampiyonanın 2016 ayağı geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

PES Dünya Şampiyonası için öncelikle bölgesel elemeler gerçekleşiyor. Konami'nin belirlediği ülkelerde, büyük şehirlerde yapılan küçük turnuvaların ardından galipler ülke finallerinde bir araya geliyor. Ülke finallerini kazanan isimler ise şampiyonaya katılma hakkı kazanıyorlar. Bu sene katılma hakkına sahip olan oyuncular ise Atletico Madrid ve Real Madrid arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finalinin yapılacağı gün ve yerde bir araya geldiler.

Türkiye'yi temsil eden Mert Keçeci ise turnuvanın başında oldukça iyi bir performans göstererek, gruplardan çıkmayı başardı. Ancak çeyrek final mücadelesinde, turnuvanın en güçlü ismi Fransız Rachid Tabane'ye elenerek turnuvaya veda etti. Nitekim, geçtiğimiz yılın şampiyonu da olan Tabane, gösterdiği üstün performansın ardından 2016 şampiyonu olmayı başardı. Etkinlik kapsamında PES 2017'nin ilk bilgilerini de veren Konami, yeni oyunu için oldukça iddialı olduğunu da söyledi. Yeni oyuna dair bilgileri ise PES 2017 duyuruldu haberimizde görebilirsiniz.

PES 2017 Duyuruldu! İşte İlk Bilgiler

Ücretsiz PES 2016 Versiyonu PC için Çıktı! Hemen İndirin!

PES 2016 Ücretsiz Versiyonu PS3 ve PS4 için Çıktı

YORUMLAR