PirateBrowser 550.000 Kere İndirildi

Dünyanın en büyük korsan paylaşım portallarından Pirate Bay'ın kısa bir süre önce yayınladığı PirateBrowser yaygınlık kazanmaya devam ediyor.

PirateBrowser 550.000 Kere İndirildi

Dünyanın en büyük korsan paylaşım portallarından Pirate Bay'ın kısa bir süre önce yayınladığı PirateBrowser yaygınlık kazanmaya devam ediyor. İnternette anonim gezinti yapmayı mümkün kılan tarayıcı Firefox ve Tor'un birleştirilerek kullanıcılara sunulmuş haliydi. Çıkışından 2 gün sonra 100.000 kere indirilen yazılım birkaç haftanın ardından 550.000 kere indirilmiş durumda.

Pirate Bay'ın bu internet tarayıcısını geliştirme amacı göz önüne alındığında yüksek seviyelerde olan indirilme sayısı doğal olarak kabul edilebilir. Anti-sansür amaçlı yazılım engellenen internet sitelerine erişimi sağlayabilmekte. Dünya üzerinde gittikçe artan bir kaygı olan hükümetler tarafından ifade özgürlüğünü engelleme eğilimi sonucu insanlar engellemeleri aşabilmek için bu tip yollara başvurabilmekte.

PirateBrowser aslında yeni bir buluş içermeyip varolan araçları birleştirse de sunduğu basitlik ve anti-sansür araçlarına kolay erişimle kullanıcılar tarafından tercih edilmekte.

PirateBrowser indirmek için:

Foursquare'den Android Kullanıcılarına Yeni Özellik

YORUMLAR