Google'ın Yeni Göz Bebeği: Pixel 7a'nın Tasarımı Ortaya Çıktı

Vietnam merkezli bir teknoloji sitesi olan Zing News, Google Pixel 7a'nın sızdırılan görsellerini paylaştı. İşte detaylar!

Google'ın Yeni Göz Bebeği: Pixel 7a'nın Tasarımı Ortaya Çıktı

Yavaş yavaş Android telefon sektöründe kendine yer bulmaya başlayan Google Pixel serisi, yeni modellerle birlikte büyümeye devam ediyor. Google'ın çıkaracağı sıradaki model olması beklenen Google Pixel 7a için ilk tasarım detayları sızdırıldı.

Vietnam merkezli bir haber kuruluşu olan Zİng News, telefonun detaylarını "Dünyanın ilk Google Pixel 7a'sı elimizde!" başlığıyla paylaştı. Telefonun aynı zamanda donanım özellikleri de ortaya çıktı.

Google'ın Yeni Göz Bebeği: Pixel 7a'nın Tasarımı Ortaya Çıktı

Google Pixel 7a Özellikleri

Telefonun testler için üretilen bir versiyonunu edinmeyi başaran Zing News, neredeyse son haline gelen tasarımın oldukça kaliteli fotoğraflarını paylaştı. Büyük ölçüde tamamlanmış gibi görünen telefonun 6.1 inç ekrana sahip olması bekleniyor.

Öte yandan tasarım anlamında bir önceki nesilden Pixel 6a'ya fazlasıyla benzeyen telefon, 90 Hz ekran yenileme hızına sahip oldukça kaliteli duran paneliyle dikkat çekiyor. 

Orta segment Android telefonlar arasında rekabete katılacak olan Pixel 7a, kamera tarafında büyük bir yeniliğe sahip değil. Eğer donanımsa anlamda değişiklik olmazsa Pixel 7a'da önceki nesilde olduğu gibi 12 megapiksellik geniş açı ve ana kamera olmak üzere ikili arka kamera düzenini göreceğiz gibi duruyor. Telefonun 8GB RAM ile birlikte sunulması bekleniyor.

Google Pixel 7a çıkış tarihi hakkında henüz bir kesinlik bulunmasa da iddialara göre telefon Ağustos 2023'te raflarda yerini alacak.

Google Pixel 8 Serisi Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Google Pixel 8 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'dan oluşan Google Pixel 8 serisinin özellikleri, çoğu kişi tarafından oldukça merak ediliyordu.

YORUMLAR