Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 Oynamak İçin Çok Sebebimiz Olacak

Plants vs Zombies çok oyunculu seçenekleri, 3B altyapısıyla FPS'ye dönüşerek bambaşka bir oyun haline dönüştürüldü.

Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 Oynamak İçin Çok Sebebimiz Olacak

Oldukça popüler bir oyun olan ve hızla beğeni toplayan Plants vs Zombies'in yeni sürümü Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 oyunculara yepyeni bir tecrübe sunmaya geliyor.

İki boyutlu oyun karakterleri artık 3D olarak karşımıza çıkıyor. Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 oyun izometrik görüntüsünden kurtularak 3 boyutlu yeni evreninde FPS tecrübesi sunuyor. Plants vs Zombies: Garden Warfare 2  6 yeni karakter seti ve son derece farklı dünyasıyla 2016 yılının ilkbahar aylarında çıkacak olsa da, resmi web sitesinden ön sipariş yapılabiliyor. Ön siparişler PS4, PC ve Xbox One için kabul edilmeye başlandı bile.

5 dakikalık oynanış videosu demosu bize alıştığımız Plants vs Zombies oyunlarından çok farklı bir evren sunuyor. Tamamen 3B olan oyun artık neredeyse bir Counter Strike kadar hareketli ve heyecanlı. FPS olarak geliştirilen Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 oyunculara zombi ya da bitki karakterlerinde 6 farklı savaşçı daha tanıtacak. Bu karakterlerin her biri olağan üstü eğlenceli ve yaratıcı özelliklere sahip. Plants vs Zombies: Garden Warfare 2’de hem bitki hem de zombi olabiliyorsunuz. Oyun 4'er ve 6'şar kişilik çok oyunculu savaşlara da izin veriyor. 

Aşağıdaki 5 dakikalık oynanış videosunda yeni karakterleri ve Plants vs Zombies: Garden Warfare 2’nin yeni evrenini görmeniz mümkün.

YORUMLAR