Playstation 4 için Yarış Oyunu Duyurusu Yakında

Playstation 4 için yeni bir yarış oyunu duyurusu ihtimali kendini gösterdi.

Playstation 4 için Yarış Oyunu Duyurusu Yakında

Playstation markasına özel olarak çıkan Motostorm serisinin yapımcısı Evolution Studios, Playstation 4 için yeni bir yarış oyunu duyurusu yapabilir. Daha öncede haberimize konu olan ‘yeni yarış oyunu’ için bu sefer daha güçlü kanıtlar ortaya çıktı.

Haberin birçok kaynağı var. Bunlardan ilki Evolution Studios’un oyun direktörü Paul Rusçinski. Paul twitter üzerinden, “10 Gün!” mesajını paylaşarak 20 Şubat tarihini işaret etti. 20 Şubat, Sony’nin Playstation markası adına yeni bir tanıtım duyurusu yapacağı tarih olarak biliniyor. Hem Playstation 4 hem de yeni bir oyun duyurusu aynı anda gelebilir.

Haberle ilgili bir başka kaynakta yapımcı firmanın bir diğer oyun direktörü Will Maiden’dan geldi. Maiden da aynı Rusçinski gibi twitter üzerinden attığı mesajlarla “yetiştirmeleri gereken” yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını ifade etti.

Ve haber kaynaklarından sonuncusu, firmanın tasarım direktörü Simon Barlow. Barlow, Linkedin profilinde AAA kalitesine sahip özel bir oyunda çalıştığını ekledi.

Evolution Studios’un bu üç çalışanından gelen bilgileri birleştirince yeni bir oyun üzerinde çalışıldığı ve yakın zamanda duyurusu yapılacağı ihtimali gittikçe güçleniyor. 20 Şubat tarihini merakla bekliyoruz.

Sony'nin Duyuru Videosu

Sony - Geleceği Gör!
TEKNOLOJİ

Sony - Geleceği Gör!

Sony yayınladığı gizemli tanıtım videosu ile 20 Şubat'ı işaret ediyor. Merak edilen şey ise 20 Şubat tarihinde ne olacağı. Acaba Sony'nin yeni nesil oyun konsolu Playstation 4 duyurusu bizleri mi bekliyor? Merakla bekleyip göreceğiz.

Playstatio 4'ün Sızan Detayları

YORUMLAR