Playstation 4 Ne Zaman Çıkıyor?

Playstation 4 için söylentiler devam ediyor, acaba Playstation 4 ne zaman çıkacak?

Playstation 4 Ne Zaman Çıkıyor?

Yeni nesil söylentileri devam ediyor, ancak bugüne kadar gördüğümüz okuduğumuz bütün haberler bir dedikodu ve söylentiden öteye gidememişti. Ortaya atılan yeni bir yeni nesil haberi IGN başta olmak üzere birçok web sitesinde dönmeye başladı. Bu sefer ortaya atılan söylenti Playstation 4 adına ancak bunu diğer söylentilerden özel kılan bir ayrıntı mevcut.

Eskiden Sony’de çalışan, araştırmacı ve yapımcı görevinde bulunan Attila Vass’tan gelen bilgiler şok etkisi yarattı. Edilen bilgilere göre Sony, Playstation 4 üzerinde 2010 yılından beri çalışıyor ve geliştirmeye devam ediyor. Hatta 2010 yılından beri çalışır halde olduğu söylenen konsolun önümüzdeki yıl duyurulacağı söyleniyor.

Attila Vass’ın LinkedIn profilinde yer alan CV’sinde yer alan bu bilgilerin içinde ayrıca 2010 ve 2012 yılları arasında kendisinin Playstation 4’ün güvenlik ve grafik işlemleri üzerine görev aldığı da yer alıyor. Bir diğer önemli bilgi ise yeni Playstation’ın yeni Xbox’tan önce çıkacağını işaret ediyor. Bunun dışında herhangi bir bilgi yer almazken şimdi gözler Sony’den gelecek bir açıklamaya çevrildi.

YORUMLAR