PlayStation 4 Resmi Fiyatı Sızdı!

Ha gösterildi, ha gösterilecek derken kendisinin nasıl birşey olduğunu daha öğrenemediğimiz PlayStation 4'ün fiyatı internete sızdı.

PlayStation 4 Resmi Fiyatı Sızdı!

Ha gösterildi, ha gösterilecek derken kendisinin nasıl birşey olduğunu daha öğrenemediğimiz PlayStation 4'ün fiyatı internete sızdı. Daha önceden yapılan açıklamalarda Sony yeni konsolun pahalı olmayacağını duyurmuştu. Oyunseverlerin de merakla takip ettiği bu açıklamalar Sony'nin daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmek istemesinin sonucuydu.Sızan bilgilere göre de Sony bu açıklamalarının arkasında duracak gibi.

Sızıntının kaynağı ise olabilecek en güvenilir kaynaklardan biri; Sony'nin kendi internet sitesi. Sony'nin Hindistan internet sitesinin geçici olarak yüklediği bir sayfada PlayStation 4 fiyatına değinildi. Bu sayfada yer alan bilgilere göre 250 GB PlayStation 4'ün fiyatı 399$/399€ olacak.

Bilgilerin yer aldığı sayfa ise şu an yayından kaldırılmış durumda. Sony sızıntı ile ilgili herhangi bir açıklama yapmış değil ve E3 2013'ten önce de herhangi bir bilgi verecek gibi görünmüyor.

Yarınki Yeni Xbox Tanıtımında FIFA 14 de Gösterilecek

YORUMLAR