Playstation 4 Şubat Ayında Ortaya Çıkabilir

Dedikoduların ardı arkası kesilmiyor, yeni nesil oyun konsollarından birisi olan ve merakla beklenen Playstation 4 için yeni ve ciddi bir iddia ortaya atıldı. Sony tarafından geliştirilen yeni nesil oyun konsolu Playstation 4’ün önümüzdeki ay yani şubat a

Playstation 4 Şubat Ayında Ortaya Çıkabilir

Dedikoduların ardı arkası kesilmiyor, yeni nesil oyun konsollarından birisi olan ve merakla beklenen Playstation 4 için yeni ve ciddi bir iddia ortaya atıldı. Sony tarafından geliştirilen yeni nesil oyun konsolu Playstation 4’ün önümüzdeki ay yani şubat ayı içerisinde görücüye çıkacağı konuşulmaya başlandı bile. Tabii bu konuşulanlar bir dedikodudan ibaret ancak heyecanlanmak için yeterli.

Sony’nin 25 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirmesi muhtemel bir basın toplantısı ile Playstation 4’ü tüm dünyaya duyurmaya hazırlandığı belirtildi. Bu dedikodudan çok bu ihtimal konuşulmaya başlandı bile, yani Sony’nin neden bu kadar erken bir tarihte yeni konsolunu tanıtacağı kafalarda soru işareti oluşturdu.

Playstation 4’ün duyurusunun bu kadar erken yapılabilecek olmasının ardındaki en büyük sebep ise, en büyük rakibi Xbox 720 olarak gösterildi. Microsoft’un bu yıl E3 fuarında tanıtması beklenen yeni nesil oyun konsolu Xbox 720’den daha önce kendini göstermek isteyen Playstation 4 için Sony böylesi bir eğilimde bulunabilir. Bekleyip görmekte fayda var.

YORUMLAR