Playstation 4'ün Fiyatı Belli Oldu!

Sony’nin sekizinci jenerasyon yeni nesil oyun konsolu Playstation 4’ün büyük bir etkinlik 20 Şubat tarihinde Amerika’da tanıtılması bekleniyor. Bunun üzerine birçok söylenti ve haberlerin döndüğü oyun dünyasında, en merak edilen ve en dikkat çeken konu i

Playstation 4'ün Fiyatı Belli Oldu!

Sony’nin sekizinci jenerasyon yeni nesil oyun konsolu Playstation 4’ün büyük bir etkinlik 20 Şubat tarihinde Amerika’da tanıtılması bekleniyor. Bunun üzerine birçok söylenti ve haberlerin döndüğü oyun dünyasında, en merak edilen ve en dikkat çeken konu ise konsolun fiyatı oldu.

Aslında kesin belli oldu diye bir şey söylemek çok anlamsız olacaktır. 20 Şubat 2013 tarihi ile Amerika’nın New York kentinde büyük etkinlik ile Sony tarafından duyurulması beklenen ve muhtemel adı Playstation 4 olan yeni nesil oyun konsolunun fiyatı hakkında dedikodular kafaları karıştırdı. Kafaların karışmasına neden olan şey ise cihazın oldukça uygun fiyatı oldu.

Japonya’da 40.000 yen karşılığında satışa çıkması beklenen Playstation 4’ün bu fiyatını Türk lirasına çevirdiğimiz zaman 760 lira gibi bir fiyat karşımıza çıkıyor. Ancak bu fiyatın Avrupa’da geçerli olup, ülkemizde çok daha yüksek bir fiyattan satışa çıkması kaçınılmaz. Bekleyip resmi duyuruları göreceğiz.

Apple iWatch İçin Bükülebilir Ekranı Test Ediyor

YORUMLAR