PlayStation Plus Ağustos 2021 Oyunları Duyuruldu

PlayStation Plus Ağustos 2021 oyunları resmi olarak duyuruldu. Önümüzdeki ay verilecek olan oyunları ve detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Geçtiğimiz hafta yaşanan sızıntının ardından, PlayStation Plus Ağustos 2021 oyunları Sony tarafından resmi olarak duyuruldu. Peki önümüzdeki ay ücretli abonelik servisinden hangi oyunlar indirilebilecek? Detaylar haberimizde. 

PlayStation Plus Ağustos 2021 Oyunları Hangileri Olacak? 

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta içerisinde yaşanan bir kaza sonrasında, Ağustos ayının PlayStation Plus oyunları vaktinden önce ortaya çıkmıştı. Kazanın PlayStation sayfası üzerinde gerçekleşmesi ise, vaktinden önce bir duyuruya işaret ediyordu. Her ne kadar bu durum sonradan düzeltilmiş olsa da, erken fark eden sektörün tanınmış isimlerinden Wario64 tarafından Twitter hesabı üzerinden takipçileri ile paylaşmıştı ve kısa sürede yayılmıştı.

Yakın bir zaman önce yeni bir duyuru yapan Sony Interactive Entertainment, ücretli abonelik servisi üzerinden kullanıcılara sunulacak olan oyunların duyurusunu gerçekleştirdi. Söylenene göre, PlayStation Plus aboneleri Ağustos ayı içerisinde Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, Tennis World Tour 2 ve PlayStation 5 aboneleri ekstradan Hunter’s Arena: Legends oyununu ek bir ücret ödemeden konsollarına indirebilecekler

  • Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (PlayStation 4)

 

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 için devam niteliğinde geliştirilmiş olan yeni oyunda çok-oyunculu bir oynanış sunulacak. Peashooter ve Chomper gibi tanıdık yüzlerin yanı sıra Night Cap ve Electric Slide dahil tamamıyla özelleştirilebilir yirmi karaktere ek olarak Neighborville Town Center, Mount Steep, Weirding Woods, Colossal Fossil, Daisy Drive, Goopy Gully, Loggy Acres, Peachy District, Ruiny Ruins, Z-Tech Factory ve Turning Point adı altında on bir harita bulunuyor.

Çok-oyunculu modlar ise Funderdome içinde dörde dört oynanan Battle Arena dahil altı farklı PvP modu seçeneğiniz olacak. Tercihinize göre bölünmüş ekranda veya çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla birlikte oynayabiliyorsunuz.  

Ops adındaki PvE modu ve üç serbest dolaşım bölgesinin de olacağı oyunda, arkadaşlarınızla Giddy Park isimli sosyal bölgede bir araya gelerek Weirding Woods, Mount Steep ve Neighborville Town Center'ı geri almak için girişeceğiniz mücadele de sizleri bekleyecek. 

  • Tennis World Tour 2 (PlayStation 4)

 

Tercihen dünya yıldızlarından bir tanesini seçebileceğiniz veya kendi tenis oyuncunuzu oluşturabileceğiniz oyunda, dünya klasmanının zirvesine çıkmaya çalışacaksınız. Daha hızlı ve daha gerçekçi bir oynanışın sunulduğu Tennis World Tour 2, animasyon kalitesi olarak son derece gelişmiş bir deneyim sunuyor. 

Teklerde veya çiftlerde ister tek başınıza, isterseniz de yerel veya çevrimiçi bağlantı üzerinden arkadaşlarınız ile oynayabilmeniz mümkün oluyor. 

  • Hunter’s Arena: Legends (PlayStation 5)

 

Hunter’s Arena: Legends, bilinmeyen bir gücün serbest bıraktığı şeytanların istilası altında olan bizi kadim Asya kıtasına götürecek. Yaşanan kriz sonrasında, yayılmaya devam eden kaosu durdurmak için avcılar bir araya gelmişlerdir. Ne var ki çok geçmeden, mührü kıran ve şeytanların dünyayı istila etmesine neden olanın içlerinden birisi olduğunun ortaya çıkması ile şeytanların yanı sıra birbirlerine karşı da meydan okumak durumunda kalırlar. 

Yeni PlayStation Plus oyunları 3 Ağustos 2021 Salı günü indirmeye sunulacak iken, PlayStation 5 kullanıcıları konsollarının geriye uyumluluk desteği sayesinde PlayStation 4 kullanıcılarına sunulan oyunları da oynayabilecekler. 

PlayStation Store Yaz İndirimleri Başladı: Büyük Fırsatı Kaçırmayın!
OYUN

PlayStation Store Yaz İndirimleri Başladı: Büyük Fırsatı Kaçırmayın!

Teknoloji devi Sony Interactive tarafından PlayStation Store Yaz İndirimleri başlatıldı. Kampanya ile birlikte çok sayıda video oyunu indirime girdi.

YORUMLAR