Yenilenmiş PlayStation Plus'ta Bulunacak Retro Oyunlar Sızdırıldı

Ülkemizde 22 Haziran tarihinde hayata geçecek olan yenilenmiş PlayStation Plus sisteminde bulunacak retro oyunların bazıları sızdırıldı. İşte o oyunlar!

Yenilenmiş PlayStation Plus'ta Bulunacak Retro Oyunlar Sızdırıldı

Yenilenmiş PlayStation Plus sisteminde bildiğiniz üzere üç farklı üyelik seçeneği bulunuyor. Essential, Extra ve Deluxe adındaki bu üç farklı üyelik seçeneği arasında Deluxe'ta retro oyunların bulunacağı açıklanmıştı. İşte bugün bu sistemde bulunacak retro oyunlarının bazıları sızdırıldı.

Sony geçtiğimiz ay yaptığı açıklama ile birlikte Microsoft'un Game Pass sistemine rakip olarak yenilenmiş PlayStation Plus sistemini tanıttı. Kısa bir sürenin ardından ülkemizde 22 Haziran'da kullanıma sunulacağını öğrendiğimiz PlayStation Plus sisteminin Türkiye fiyatları da geçtiğimiz günlerde açıklandı. Sony bu üç seçenek arasında önemli farklar sunuyor olsa da PlayStation Türkiye'nin ülkemiz özelinde yaptığı bölgesel fiyatlandırmalar oyuncular tarafından büyük takdir gördü.

Bu noktada asıl merak konusu yenilenmiş sistemin hangi oyunları barındıracağı konusuydu. Ana paketlerdeki büyük bütçeli yapımların bazılarına Sony kendisi değinmiş olsa da henüz tam listeler açıklanmış değil. Reddit kullanıcısı the_andshrew tarafından yapılan bazı araştırmalar, en pahalı üyelik seçeneğinde bulunacak olan retro oyunlarının bazılarını ortaya çıkarıyor. Sızdırılan retro oyunları şu şekilde:

Yenilenmiş PlayStation Plus'ta Bulunacak Retro Oyunlar Sızdırıldı

PlayStation Plus Sistemindeki Retro Oyunlar

  • Tekken 2
  • Ridge Racers 2
  • Mr. Driller
  • Worms World Party
  • Worms Armageddon

Sony, bu üyelik seçeneğinde sunulacak retro oyunların kitaplığını henüz açıklamadığından, yenilenmiş sistem Haziran ayında hayata geçene dek bu oyunlar değişebilir, artabilir ve eksilebilir. PlayStation Plus'ın Deluxe üyeliği şu anda PlayStation Plus ile elde ettiğiniz tüm avantajların yanı sıra 400 PS4 ve PS5 oyun kitaplığı, PS1, PS2 ve PSP'den klasik oyunlar ve sınırlı süreli oyun denemelerini içeriyor.

Sony Game Pass Vari Sistemini Duyurdu: PlayStation Plus Yenilendi
OYUN

Sony Game Pass Vari Sistemini Duyurdu: PlayStation Plus Yenilendi

Xbox, Game Pass modeline geçtiğinden beri gerek PC gerekse konsol tarafında oyuncular tarafından büyük ilgi gördü. Ekonomik olarak da oyuncuları mutlu eden sistem, geniş oyun yelpazesiyle oyuncuların yüzlerce oyuna tek kütüphaneden erişmesini sağlıyordu.

YORUMLAR