Pokemon Arayan 18 Yaşındaki Çocuk Ev Sahibi Tarafından Öldürüldü

Pokemon aramak için bir eve izinsiz giren gençler ev sahibi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

Pokemon Arayan 18 Yaşındaki Çocuk Ev Sahibi Tarafından Öldürüldü

Günümüzün en popüler oyunu olan Pokemon GO, sonunda bir ölüm haberiyle de karşımıza çıktı. Daha önce de adı tehlikeli haberlere karışan oyunda, ilk ölüm vakası yaşandı.

Tüm dünyada sevilerek oynanan ve henüz çoğu ülkede resmi olarak yayınlanmadan 30 milyonun üzerinde kullanıcıya sahip olan Pokemon GO çılgınlığı, tüm hızıyla devam ediyor. İnsanların günlük hayatlarını önemli derecede etkileyen, onları evde durmaktan alıkoyup sokaklara döken oyun, zaman zaman tehlikeli hadiselerin yaşanmasına da neden oluyor. Pokemon ararken bulunan cesetler, uçurumdan düşme tehlikeleri derken malesef ilk ölüm vakası da geçtiğimiz gün Guatemala'da yaşandı. Pokeomon aramak için bir eve izinsiz giren 18 ve 17 yaşındaki iki genç ev sahibinin kurşunlarıyla karşılaştı.

Guatemala'da yaşayan 18 yaşındaki Jerson Lopez de Leon adındaki bir genç ve 17 yaşındaki kuzeni Daniel Moises Picen Pokemon aramak için ava çıktılar. Bir evde Pokemon olduğunu fark eden iki genç ev sahibinden habersiz eve girerek Pokemon yakalamaya çalıştılar. Evinde yabancıları gören ev sahibi iki genci kurşun yağmuruna tuttu. Çıkan olayda Daniel Moises Picen ağır yaralanırken Jerson Loper de Leon hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan ev sahibini polis heryerde aramaya başladı.

Böylece Pokemon GO'nun tehlikeli yüzü bir kez daha ortaya çıktı. Eğer böyle devam ederse ilerleyen günlerde Pokemon GO'ya uygulanan yasaklar artış gösterebilir.

Gerçek Hayattan 8 Pokemon GO Felaketi

Apple, Pokémon Go'nun Kendisine Kazandıracağı Para İçin Teşekkür Borçlu

Pokemon Go'daki Bütün Pokemonları Toplamayı Başardı!

Yeni Pokémon Filmi Dedektif Pikachu Geliyor

YORUMLAR