PS Vita ile Tüm Playstation 4 Oyunları Oynanacak

Tüm Playstation 4 oyunları PS Vita ekranınızda olacak!

PS Vita ile Tüm Playstation 4 Oyunları Oynanacak

Playstation 4'ün şubat ayında gerçekleşen etkinliğinde yeni nesil konsolun baş mimarlarından Mark Cerny, PS Vita'yı kontrol cihazı şeklinde kullanarak Playstation 4 oyunlarını oynayabileceğimiz söylemişti. Buna bir örnek olarak konferans esnasında kendi oyunu Knack'ı bu şekilde oynayan Cerny, tüm PS4 oyunlarının bu sistemi desteklemesi için çalışacaklarını söyledi.

Sanırım Mark Cerny ve ekibi bu işi başardı. Çünkü resmi Playstation 4 sayfasında ortaya çıkan PS Vita reklamı, "Remote Play özelliğini kullanarak favori PS4 oyunlarınızı PS Vita üzerinden oynayın." diyor. Sony, bu işin reklamını yapmaya başladığına göre PS4'te göreceğimiz tüm oyunları PS Vita üzerinden de oynayabileceğiz.

Eğer konuyu kaçırmış olan varsa sistemin nasıl işlediğinden bahsedeyim. Playstation 4 ve PS Vita arasında kablosuz bir bağlantı kurma şansınız olacak. Bu sayede PS4'ünüzdeki oyunu PS Vita'nız üzerinde de görebileceksiniz. Eğer o anda televizyona bakarak oyunu oynayamayacaksanız ve oynamak istemiyorsanız. İçeri geçip yattığınız yerden PS4 oyununuzu PS Vita ekranı üzerinden oynayabilirsiniz. Zaten yukarıdaki fotoğrafa bakarak durumun kısa bir özetini çıkarabilirsiniz.

Playstation 4 Özellikleri

YORUMLAR