PUBG Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu!

Microsoft, normalde 118 TL’ye satılan popüler oyunu PUBG'yi kısa bir süreliğine ücretsiz yaptı!

PUBG Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu!

Tüm dünyayı kasıp kavuran PUBG furyasına henüz katılma şansınız olmadıysa, size güzel bir haberimiz var. Microsoft, normalde 118 TL’ye satılan popüler oyunu kısa süreliğine ücretsiz yaptı!

PlayerUnknown's Battlegrounds, bilinen ismiyle PUBG, oyun dünyasının ikonik yapımlarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

Dünyanın her yerinden milyonlarca oyuncunun vazgeçilmezi haline gelen oyun, rakibi Fortnite ile birlikte battle royale türünün en önemli temsilcisi konumunda.

PUBG ücretsiz oldu

Microsoft, 10-11 Kasım tarihlerinde düzenleyeceği X018 etkinliği öncesi "Ücretsiz Oyun Günleri"  promosyonunun bir parçası olarak PUBG’yi Xbox Live Gold üyeleri için ücretsiz hale getirdi. Gold üyeliği olmayanları da unutmayan şirket, bu kullanıcıların hafta sonu boyunca sevilen oyunu ücretsiz bir şekilde çevrimiçi oynamalarına izin verecek.

Bugün itibarıyla ücretsiz hale gelen PUBG, kampanyadan önce Microsoft Store’da 118 TL’ye satılıyordu, ancak elinizi çabuk tutmanızda fayda var; zira Microsoft’un bu özel etkinliği 11 Kasım’da sona erecek.

Etkinlik kapsamında ücretsiz olan tüm oyunlar Xbox Live üyeleri için mağazada listelenecek. PUBG’yi ücretsiz olarak konsolunuza indirmek için yapmanız gereken tek şey ise oyunun mağaza sayfasına giderek indirme butonuna tıklamak. Ayrıca oyunu bir kere indirdiğinizde ömür boyu ücretsiz olarak oynayabileceğinize de belirtelim. 

PUBG’yi ücretsiz indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

PUBG’den Harley Quinn ve Joker Sürprizi!
OYUN

PUBG’den Harley Quinn ve Joker Sürprizi!

Dün PUBG Twitter hesabından oyunun hayranlarını heyecanlandıracak yeni bir paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda, Suicide Squad filminin sevilen karakterleri Joker ve Harley Quinn‘in yakın zamanda oyuna ekleneceği duyuruldu.

PUBG Mobile, Google Play'de 100 Milyon İndirmeyi Geçti
OYUN

PUBG Mobile, Google Play'de 100 Milyon İndirmeyi Geçti

Son zamanların en popüler oyunlarından bir tanesi olan PlayerUnknown’s Battlegrounds – PUBG, mobil platformlardaki kullanıcı sayısını artırmaya devam ediyor.

PUBG, 1 Milyon Euro Ödüllü Avrupa Ligi’ni Duyurdu
OYUN

PUBG, 1 Milyon Euro Ödüllü Avrupa Ligi’ni Duyurdu

PUBG Corp.'un StarLadder işbirliği ile tanıttığı ilk Avrupa Ligi, profesyonel e-spor dünyasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Ocak 2019’da başlayacak olan PUBG Avrupa Ligi, 1 milyon euro değerinde ödül havuzuna sahip olacak Kısa zamanda milyonlarca insana hitap eden bir oyuna dönüşen PUBG, e-spor dünyasındaki ağırlığını giderek artırıyor.

YORUMLAR