PUBG LITE, Türkiye’de Çıktı! Hemen İndirin

Beta süreci öncesi ön kayıtta 300 bini geçerek müthiş bir başarıya imza atan PUBG LITE, bugün itibarıyla Türkiye’de indirmeye sunuldu.

Berk Baylançiçek -

Beta süreci öncesi ön kayıtta 300 bini geçerek müthiş bir başarıya imza atan PUBG LITE, bugün itibarıyla Türkiye’de indirmeye sunuldu.

Bu ayın başlarında PlayerUnknown’s Battlegrounds’un ücretsiz sürümü PUBG LITE’ın Türkiye ön kayıt sürecini başlatan PUBG Corp., merakla beklenen beta sürümünü bugün Türkiye’deki oyun tutkunlarıyla buluşturdu.

PUBG LITE sürümünde, orijinal oyunda olduğu gibi bir adaya paraşütle inen 100 oyuncu, buldukları eşya, silah ve mühimmatı kullanarak hayatta kalmaya çalışacak.

Herkesin Battle Royale heyecanını yaşayabilmesi için geliştirilen PUBG LITE, PC ve dizüstü cihazlarda ücretsiz olarak oynanabilecek. Peki, PUBG LITE için minimum ve tavsiye edilen sistem gereksinimleri neler? İşte cevabı:

Minimum Sistem Gereksinimleri

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri

9 Mayıs’ta başladığı ön kayıt sürecini 23 Mayıs’ta, yani bugün tamamlayan PUBG LITE, 21 Mayıs ön indirmeye açılmıştı. Oyun, sadece iki hafta içerisinde 300 binden fazla ön kayıt almıştı. 

PUBG LITE oyununu aşağıdaki bağlantıdan bilgisayarınıza indirebilirsiniz. 

Oyun

PUBG Mobile, 100 Milyon "Aylık Aktif" Oyuncuyu Geçti, Sezon 7 Başladı!

Oyun

PUBG Lite PC Beta Kayıtları Başladı! Çok Yakında Türkiye'de İndirilmeye Açılacak

Oyun

PUBG’nin Yeni Güncellemesiyle Yeni Bir Zombi Modu Daha Geliyor!

Benzer İçerikler

YORUMLAR