PUBG Mobile Metro Royale Modu Beta Güncellemesi İle Geldi!

PUBG Mobile Metro Royale modu, 1.1 beta güncellemesi ile birlikte oyuna geldi ancak şu anda yalnızca bazı oyuncular tarafından test edilebiliyor. İşte detaylar!

PlayerUnknown's Battlegrounds Mobile, oyuncuların yakın bir gelecekte video oyununda neler bulabileceğine dair erken aşamada fikir elde etmesine yardımcı olan yeni bir beta güncellemesi aldı. PUBG Mobile Metro Royale modu oyuna 1.1 beta sürümü ile birlikte geldi. Oyun modu şu an yalnızca beta sürümünde oynanabiliyor ancak oyuna gelecek olan yeni büyük güncelleme hakkında oldukça önemli bilgiler veriyor.

PUBG Mobile Metro Royale Modu Yenilikleri

  • Metro Royale Modu
  • Yeni Harita
  • Yeni Silah
  • Yeni Ekipman
  • Yeni Teçhizat
  • Yeni Zorluk Modları

Sevilen PUBG Mobile Modu Geri Döndü!
OYUN

Sevilen PUBG Mobile Modu Geri Döndü!

PlayerUnknown's Battlegrounds'a eklendiği ilk gün içerisinde milyonlarca oyuncu tarafından saatlerce oynanan oyun modu yeniden geliyor.

PUBG Mobile, video oyununu severek oynamaya devam oyuncuları yakın bir gelecekte karşılayacak olan özelliklerin bulunduğu güncelleme hakkında oyunseverlerin bilgilenmesine yardım edecek bir beta güncellemesi yayımladı. PUBG Mobile 1.1 beta güncellemesi ile birlikte oyunun beta sürümüne sahip olan kişilere PUBG Mobile Metro Royale modunu test etme imkanı da sunuldu.

PUBG Mobile'ın 1.1 kodlu beta sürümü ile birlikte video oyununa eklenen oyun modu şimdilik yalnızca beta sürümünde oynanabiliyor. PUBG Mobile'ın aldığı beta güncellemesi ile oyuna eklenen mod video oyununa PC, PS4, Xbox, Nintendo Switch ve Google Stadia'da yer alan birinci şahıs nişancı (first person shooter) türünün en popüler oyunlarından Metro Exodus'u getiriyor.

PUBG Mobile, ağustos ayında Metro Exodus ile yaptığı iş birliği hakkında bütün oyuncuları ilgilendiren önemli bir duyuru yapmıştı. PUBG Mobile Metro Royale modunu getiren 1.1 beta güncellemesi, PUBG Mobile'ın resmi Discord kanalında yama notlarının paylaşılmasından yalnızca birkaç gün sonra geldi. Battle royale oyununun Discord kanalında yayımlanan yama notlarına göre oyun modunun yanı sıra yeni haritalar, silahlar, ekipman teçhizatı ve yeni zorluklar geliyor.

Yeni PUBG Mobile güncellemesi geçen yılın sonunda görülen kış modunun oyuna tekrardan dönmesini sağlıyor. Oyuna gelecek olan diğer özelliklerin içerisinde yeni tuzak ögeleri ve yakın dövüş sırasında rakiplere eşya fırlatma gibi özellikler de yer alıyor. İlk özellik araçları çalışamayacak hale getirmek için kullanılacakken ikinci özelliğin PlayerUnknown's Battlegrounds'ın PC sürümünde yer alan özelliğin aynısı olması bekleniyor.

PUBG Mobile Sistem Gereksinimleri (Android)

  • Bellek: 2 GB RAM ve üzeri
  • Depolama: 3 GB Boş Alan
  • Yazılım: Android 5.1.1 ve üzeri

 

YORUMLAR