PUBG: New State Ön Kayıt Rekoru Kırdı

PUBG: New State ön kayıt sayılarına dair bilgi paylaşıldı. Yapılan açıklama ile oyunun Google Play Store ön kayıt rakamları merak edenlerle paylaşılmış oldu.

PUBG: New State Ön Kayıt Rekoru

PUBG: New State ön kayıt sayıları, bugün gönderilen bir basın bülteni ile gün yüzüne çıktı. Basın bültenine göre oyun dünyasının en sevilen yapımlarından olan PUBG'nin yeni versiyonunu oynamak için bugüne kadar 17 milyon oyuncu kayıt yaptırdı. 

PlayerUnknown's Battlegrounds ya da bilinen adıyla PUBG, Bluehole tarafından 2017 yılında PC için yayınlanmıştı. Oyun piyasaya sürülmesinden sonra tam bir çılgınlığa dönüşmüş ve üst üste rekorlar kırmıştı. PUBG'nin bilinmeyenleri yazımızda da görebileceğiniz gibi PUBG, 2017 yılında üst üste Steam anlık oyuncu rekorları ile gündemi meşgul etmişti.

Bilgisayarda yakaladığı başarıyı konsollarda da sürdürmeye devam eden PUBG, Battle Royle türünü ana akım türlerden biri haline getirmişti. Oyunun yakaladığı bu başarının ardından birçok büyük şirket, kendine ait Battle Royale oyunlarını peşi sıra piyasaya sürmüşlerdi.

PC ve konsolların ardından PUBG: Mobile adıyla mobilde yerini alan yapım, son günlerde gerileme trendine girmişti. Yeni kullanıcı kazanma konusunda zorluklar yaşamasına rağmen hala en çok oynananlar arasında yer alan PUBG için geçtiğimiz aylarda beklenmedik bir açıklama yapılmıştı. İlk olarak PUBG Mobile 2 olarak gün yüzüne çıkan bir yapımın yolda olduğu sızdıktan sonra resmi açıklama ile PUBG: New State duyurulmuştu.

PUBG: New State Oynanış Videosu Yayımlandı
OYUN

PUBG: New State Oynanış Videosu Yayımlandı

PUBG: New State oynanış videosu paylaşıldı. 1 saat uzunluğundaki video, oyunun oynanış sistemi ve grafikleri hakkında oldukça önemli bilgilere sahip olmamıza olanak sağlıyor.

PUBG: New State Ön Kayıt Sayısı Açıklandı

Birkaç gün önce merakla beklenen oyun için ilk defa oynanış videosu yayınlandı. Duyurunun ardından ilk defa oynanış dinamiklerini gösteren KRAFTON, bugün bir başka önemli açıklama daha yaptı. Serinin yeni oyununu geliştiren KRAFTON, yaptığı açıklama ile Google Play Store'da ön kayıt aşamasında olan oyunun ön kayıtlı oyuncu sayısını paylaştı.

pubg new state ön kayıt 1

Gönderilen basın bültenine göre New State'in Android sürümü için bugüne kadar 17 milyondan fazla oyuncu ön kayıt yaptırdı. Ön kayıt sürecinin bitimine kadar 20 milyondan fazla oyuncunun kayıt gerçekleştireceği ön görülürken, yakın zaman sonra iOS ön kayıtlarının da açılacağı bilgisi verildi. 

pubg new state ön kayıt 2

Henüz ön kayıt yaptırmadıysanız, New State'i herkesten önce oynamak için aşağıda yer alan "indir" tuşuna basmanız yeterli. İndir tuşuna bastıktan sonra oyunun Google Play sayfasına ulaşabilir ve Gmail hesabınızla birlikte ön kayıt başvurusunu gerçekleştirebilirsiniz.

pubg new state ön kayıt 3

New State Basın Bülteni

Geliştirici şirket tarafından gönderilen basın bülteninin metninin tamamını ise aşağıdan okuyabilirsiniz.

KRAFTON, Inc, bugün PUBG: NEW STATE’in Google Play Store’da 17 milyon ön kaydı geçtiğini duyurdu. Bu önemli dönüm noktası, şirketin 11-13 Haziran tarihleri arasında ABD PUBG Studio'da yürütülen oyunun ilk başarılı kapalı Alfa testini düzenlemesinden kısa bir süre sonra gerçekleşti. Stüdyo, Alfa testi sırasında aldığı tüm verileri ve çok değerli oyuncu geri bildirimlerini analiz edecek ve oyunun, bu yıl tam olarak piyasaya sürülmeden önce temel yönlerini geliştirmeye odaklanacak.

Alfa testinin ardından PUBG: NEW STATE için günlük ön kayıt oranının artmasıyla, KRAFTON ayrıca oyun için ön kayıtların 2021'in 3. çeyreğinde Apple'ın App Store için açılacağını duyurdu. Android kullanıcıları, özel bir araç kaplaması ve oyunla ilgili en son bilgilere erişmek için Google Play*'de ön kayıt yaptırabilirler. Bununla beraber KRAFTON, kısa süre önce BATTLEGROUNDS MOBILE INDIA**'nın iki hafta içinde Google Play'de 20 milyondan fazla ön kaydı aştığını ve mobil cihazlarda birinci sınıf battle royale deneyimlerine yönelik güçlü bir küresel iştahın olduğunu da belirtti.

PUBG: NEW STATE Kıdemli Yapımcısı Minkyu Park, "Alfa testine katılarak bu kadar geniş çaplı ilgi gösteren hayranlarımıza ve oyuncularımıza teşekkürlerimizi sunmak isteriz," dedi ve “Tüm oyuncu geri bildirimlerine dayanarak, geliştirmeyi yıl sonuna kadar tamamladığımızdan emin olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve battle royale türündeki yeni nesil mobil oyunlar için bir dönüm noktası oluşturacağız,” diyerek sözlerini tamamladı.

Battle Royale türünün öncüleri ve PUBG'nin yaratıcıları PUBG Studio tarafından geliştirilen PUBG: NEW STATE, 2021'de Android ve iOS'ta oynaması ücretsiz bir deneyim olarak piyasaya sunulacak. PUBG: NEW STATE, orijinal Battle Royale deneyimini yeniden yaratıyor ve onu mobil cihazlarda en gerçekçi battle royale deneyimini sunmak için geliştiriyor. Mobil oyun için en dinamik ve gerçekçi silah oyunu olmasının yanı sıra oyun, mobil oyunun sınırlarını zorlayan en yüksek rendering teknolojisine sahiptir.

* Android ön kaydı Çin, Hindistan ve Vietnam'ı kapsamamaktadır.

** BATTLEGROUNDS MOBILE INDIA sadece Hindistan’da geçerlidir.

Oynanış Görüntüsü

pubg new state ön kayıt 4

Oynanış Görüntüsü

pubg new state ön kayıt 5

YORUMLAR