PUBG Oynaması Ücretsiz Oluyor

PUBG oynaması ücretsiz olacak iddiası sosyal medyayı karıştırdı. PUBG, önümüzdeki ay ilk ücretsiz oynama testini gerçekleştirecek.

PUBG oynaması ücretsiz olma yolunda ilk adımı atıyor. Önemli bir sızıntıcıya göre Krafton ve PUBG Corp ekibi, PlayerUnknown's Battlegrounds'ı oynaması ücretsiz hale getirmek istiyor.

PlayerUnknown's Battlegrounds olarak bilinen PUBG'nin gelecekte ücretsiz oynanabileceği söyleniyor. Battle royale türünün ilk örneği olan oyun 2017'de piyasaya sürüldü ve o zamandan beri Fortnite ve Call of Duty: Warzone gibi oyunlarla rekabetin artması, popülaritesinin azalmasına yol açtı.

Krafton ve PUBG Corp ekibi ise bu duruma karşı yeni bir hamle üzerinde çalışıyor. Twitter'daki yeni sızıntıya inanılırsa, oynaması ücretsiz bir modele geçmenin oyunun geleceği için iyi olabileceği düşünülüyor.

PUBG Geliştiricisi, Korean Witcher Adlı Bir Oyun Geliştiriyor!
OYUN

PUBG Geliştiricisi, Korean Witcher Adlı Bir Oyun Geliştiriyor!

PUBG geliştiricisi ve yayıncısı Krafton, yeni ortaya atılan bir iddiaya göre Korean Witcher isimli yeni bir fantastik oyun geliştiriyor.

PUBG oynaması ücretsiz olma yolunda ilk adımı atıyor

PUBG'deki bu potansiyel değişikliğin haberi, PlayerIGN'den geliyor. PlayerIGN'e göre, PUBG üzerinde çalışanlar oyunu oynaması ücretsiz hale getirmek istiyor, ancak bunun uygulanabilir olup olmayacağı konusunda belirsizlik devam ediyor.

İddiaya göre, oyuna fayda sağlayıp sağlamadığını görmek için sınırlı bir süreliğine PUBG Ağustos ayında ücretsiz olacak. PUBG üzerinde çalışan ekip, bu ücretsiz oynanabilir süre boyunca oyuncuların geri bildirimlerini ölçecek ve bunun sonsuza kadar devam edip etmeyeceğine karar verecek.

PlayerIGN ayrıca PUBG'nin bu noktada birkaç yıldır oynaması ücretsiz bir modele geçmek istediğini de belirtiyor. Oyunun 2019'da bu biçime dönmek istediği bildirildi, ancak oyuncuların tepkileri PUBG'nin ücretsiz olmasının kötü bir hamle olacağını düşündürdü.

Bir bütün olarak bu noktada PUBG'nin ücretsiz olması çok mantıklı olacak gibi görünüyor. Battle royale alanındaki en sert rekabet, her ikisi de indirmesi ve oynaması ücretsiz olan Fortnite ve Warzone'dan geliyor. PUBG, ilerlemeye devam etmek ve geniş bir oyuncu kitlesini korumak istiyorsa, bu modele geçmenin en akıllıca karar olacağını da biliyor.

PUBG animasyon dizisi çok yakında duyurulacak

Yayıncı ve geliştirici şirket Krafton ayrıca popüler battle royale oyununun başarısını animasyon dizisi olarak devam ettirmek istiyor. Şirket, Adi Shankar isimli film yapımcısı ile anlaşma imzaladı. Konu ile ilgili önemli açıklamada bulunan Shankar, 2017 yılından bu yana PUBG oyununu oynadığını belirtti.

PUBG dünyasını hayata geçirmek için heyecanlı olduğunu belirten Adi Shankar, Krafton'un bu fırsatı kendisine sunduğu için minnettar olduğunu söyledi. Krafton CEO'su CH Kim, Shankar ile birlikte çalışacaklarından ötürü heyecanlı olduklarını ifade etti.

YORUMLAR