Rayman Origins Ücretsiz Oldu: Fırsatı Kaçırmayın!

Eğlenceli platform oyunu Rayman Origins ücretsiz oldu. İşte Ubisoft tarafından başlatılan bedava oyun kampanyasından yararlanmak için yapmanız gereken işlemler!

Rayman Origins ücretsiz hale geldi. Peki, Ubisoft’un popüler video oyunu ücretsiz bir şekilde nasıl indirilir? Eğlenceli platform oyunu için başlatılan kampanya ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde.

Rayman Origins Ücretsiz Nasıl İndirilir?

  • İlk olarak cihazınızda yüklü olan web tarayıcısı üzerinden Ubisoft Store'daki Rayman Origins sayfasını ziyaret edin.
  • Ubisoft üyeliğinize giriş yapın.
  • "Get it for free" butonuna tıklayın. Bu işlemi gerçekleştirdiğiniz takdirde başarılı yapım içerik kütüphanesine eklenecektir.

59 TL Değerindeki Gizlilik Oyunu Ücretsiz Oldu
OYUN

59 TL Değerindeki Gizlilik Oyunu Ücretsiz Oldu

Normalde 59 TL fiyat etiketine sahip olan gizlilik oyunu ücretsiz hale geldi. Popüler video oyununa herhangi bir ücret ödemeden sahip olmak için kısıtlı süreniz var.

Rayman Origins, Ubisoft Store isimli dijital oyun mağazasında ücretsiz oldu. Başarılı video oyunu için başlatılan kampanya 22 Aralık tarihinde sona erecek. Platform oyununu belirtilen süre zarfına kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Yayıncılığını Ubisoft isimli şirketin üstlendiği Rayman Origins'i kütüphaneye ekleme işlemini Uplay Store üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Oyunu bilgisayarınıza indirebilmeniz için Uplay isimli istemcinin yüklü olması gerekiyor. Eğer yüklü değilse bilgisayarınıza indirip kurun.

Uplay istemcisini bilgisayarınıza kurduktan sonra üyeliğinize giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra kütüphaneye eklediğiniz Rayman Origins'i indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Aşağıda yer alan oynatıcı üzerinden eğlenceli yapımın tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Rayman Origins Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
  • İşlemci: Intel Pentium 4 3.0 GHz ya da AMD Athlon 64 3000+ 1.8 GHz
  • RAM: 1,5 GB
  • Ekran Kartı: 128 MB DirectX 9.0 uyumlu bir ekran kartı

Rayman Origins Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHz ya da AMD Athlon X2 3800+ 2.0 GHz
  • RAM: 2 GB
  • Ekran Kartı: 128 MB DirectX 9.0 uyumlu bir ekran kartı

Sistem gereksinimlerine göre oyunu önerilen ayarda oynayabilmek için 128 MB DirectX 9.0 uyumlu bir ekran kartı ekran kartına sahip olmak gerekiyor. İşlemci tarafında ise Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHz ya da AMD Athlon X2 3800+ 2.0 GHz isteniyor. Ram'in en az 2 GB olması gerekiyor.

Rayman Origins'in ücretsiz olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Söz konusu kampanya ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR