Realme GT 2 ve GT 2 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı!

Realme GT 2 ve GT 2 Pro özellikleri ve fiyatı belli oldu. İşte Çinli telefon üreticisinin şık tasarıma ve güçlü donanıma sahip yeni akıllı telefon modelleri!

Anıl Özünaldım -

Özellikleri ve fiyatı ile dikkat çeken Realme GT 2 ve GT 2 Pro modelleri tanıtıldı. Peki, Çin merkezli akıllı telefon üreticisinin yeni telefonlarının donanımı ve fiyatı nedir? Konuya dair merak edilen tüm detaylar haberimizde.

Realme GT 2 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Mobil

iPhone 15 Pro Kamerası Sızdırıldı!

6,7 inç ekran büyüklüğüne sahip olan model, bu ekran üzerinde kullanıcılarına 1440 x 3216 piksel çözünürlük, 120Hz yenileme hızı ve HDR10+ sunuyor. AMOLED ekrana sahip olan telefon delikli ekran tasarımına sahip.

Gücünü Snapdragon 8 Gen1 işlemcisinden alan telefonda 8 GB ve 12 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği yer alıyor. GPU tarafında ise Adreno 730 mevcut. Cihazda 128 GB, 256 GB ve 512 GB olmak üzere üç farklı sürüm bulunuyor. Realme GT 2 Pro olarak isimlendirilen model 163,2 x 74,7 x 8,2 mm boyutlarında.

Realme şirketinin yeni akıllı telefon modelinin arka kısmında 50 MP çözünürlüğünde geniş açılı kamera, 50 megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 3 MP mikroskop kamera bulunuyor. Cihazın ön tarafında ise 32 MP çözünürlüğünde geniş açılı kamera mevcut.

Realme GT 2 Özellikleri ve Fiyatı

Özellikleri ve fiyatı ile ön plana çıkan Realme GT 2 ve GT 2 Pro modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Benzer İçerikler

YORUMLAR