Redmi Band 2 Geliyor: Bu Kadar Ucuz Olabilir mi?

Redmi Band 2 yakında Türkiye'deki kullanıcıları ile buluşacak. Son derece uygun bir fiyata sahip olması sayesinde şimdiden dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Akıllı bileklik sektöründeki canlanma kullanıcıların teknolojik aksesuarlara olan ilgisini her geçen gün artırıyor. Xiaomi'nin alt markalarından biri olan Redmi'nin en yeni akıllı bilekliği Band 2 yakında kullanıcılarla buluşacak.

Yüksek Performans Düşük Fiyat

Redmi, kullanıcıların büyük ekranlı cihazlara ve aksesuarlara daha çok ilgi gösterdiği fark etmesi ile bu ürününde daha büyük ekran kullanıyor. Redmi Band 2, 1.47 inçlik geniş ekranı ve 9.99 mm'lik kalınlık ile birlikte geliyor. İlk modeli 2020 yılında satışa çıkan Redmi Band'in 1.08 inç ekranı bulunuyordu. 

Ekran rengi konusunda TFT teknolojisine sahip olan Redmi Band 2'nin gövdesi de bir önceki modele oranla %79 daha büyük. Çin'de 99 yuan karşılığında satın alınabilecek olan akıllı bilekliğin Türkiye fiyatı da oldukça uygun olacak. Vergiler olmadan 265 TL'ye denk gelen ürün, kullanıcılardan yoğun ilgi görecek gibi duruyor.

Taş Gibi iPhone: 26. Kattan Düştü, Tek Çizik Bile Almadı!
MOBİL

Taş Gibi iPhone: 26. Kattan Düştü, Tek Çizik Bile Almadı!

Cihaz, akıllı telefon teknolojisi geliştikçe düşmelere karşı daha dayanıksız hale geliyor. Ancak geçtiğimiz günlerde Çin'de yaşanan mucizevi bir olay, gören herkesi hayrete düşürdü.

Xiaomi'nin Elektrikli Otomobili Hiç Olmadığı Kadar Yakın
Otomobil

Xiaomi'nin Elektrikli Otomobili Hiç Olmadığı Kadar Yakın

Xiaomi Corp'un otomobil ayağı, yaklaşmakta olan EV modeli (elektrikli otomobil) için yeni bir patent başvurusunda bulundu. Şirket, Xiaomi elektrikli otomobiline yerleştirilecek yeni bir Power Battery teknolojisinin patentini aldı.

YORUMLAR