Resident Evil 7'den İyi Haber

Her oyun yapımından satışa çıkacağı güne kadar gizli kalma mücadelesi ve sızmaların önüne geçebilme mücadelesi verir. Ancak günümüzde her nedendir bilinmez ama her oyunun en az ufak bile olsa bir kısım içeriği internete düşer. Bunun önüne geçebilmek adın

Resident Evil 7'den İyi Haber

Her oyun yapımından satışa çıkacağı güne kadar gizli kalma mücadelesi ve sızmaların önüne geçebilme mücadelesi verir. Ancak günümüzde her nedendir bilinmez ama her oyunun en az ufak bile olsa bir kısım içeriği internete düşer. Bunun önüne geçebilmek adına yapımcı ve yayıncı şirketler ne kadar canla başla çalışsa da çoğu zaman engel olamazlar. Hele ki yapılıyor olduğu halde yapılmadığı havasında kullanıcılarına bir hava sunan yapımcı şirketlerin işi daha zor.

Resident Evil 7'nin yapıldığı tahmin ediliyor ama oyun adına herhangi bir resmi açıklama, bilgi, görüntü vs. hiçbir materyal mevcut değil. Haberimiz ise Resident Evil 7'nin varlığını işaret eden ancak hala kesin veya resmi olarak bunu onaylayan bir haber olmamasına rağmen serinin bekleyenleri için umut doğuran bir yapım. 

Ancak ortaya çıkan bir gelişme ile birlikte oyunun gün yüzüne çıkma tehlikesi oluştu. Buna sebep olan şey ise bir kostüm tasarımcısının Linkedin hesabında "Resident Evil 7 için çalışıyor" ibaresi neden oldu. Bakalım Resident Evil 7 ne zaman resmen açıklanacak bekleyio göreceğiz.

Amerikan Ordusu Askerler için Iron Man Zırhları Üretiyor

YORUMLAR