Rockstar Games Gelecek Nesil İçin Çalışmalarına Başladı

Dünyanın en önemli ve büyük oyun geliştiricilerinden birisi olan Rockstar Games yeni nesil için kolları sıvadı ve çalışmalarına başladı bile. Gelecek nesle hızlı bir giriş yapmayı planlayan Rockstar Games gelecek nesil için yeni bir oyun motoru geliştirme

Rockstar Games Gelecek Nesil İçin Çalışmalarına Başladı

Dünyanın en önemli ve büyük oyun geliştiricilerinden birisi olan Rockstar Games yeni nesil için kolları sıvadı ve çalışmalarına başladı bile. Gelecek nesle hızlı bir giriş yapmayı planlayan Rockstar Games gelecek nesil için yeni bir oyun motoru geliştirmeye başladı. Bunun resmi bir duyuru olmadığını belirtelim, ancak Rockstar Games’ten yapılan iş ilanları bu durumu açığa çıkarıyor.

Resmi bir duyuru olmamasına karşın yapılan iş ilanında geçen “Geliştirilecek yeni oyun motoru” ibaresi bu durumu fazlasıyla açığa çıkarıyor. Geliştirilecek yeni oyun motoru için tecrübeli programcı aramaya başlayan Rockstar Games’in yeni nesle hızlı bir giriş yapmak istediğini anlayabiliyoruz.

Geliştirilen yeni oyun motorunun adı ve özellikleri bilinmezken bu oyun motorunun gelecek nesil için kullanılacağı tahmin ediliyor. Ayrıca yeni oyun motorunun nimetlerini yeni bir Red Dead oyunu ile görebiliriz. Bunu bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR